Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Vaay benim konu hortlamış Midesi patlayana kadar rakı içiririm... Huni ile... Ya alkolden ya iç kanamadan bir şekilde gider... Ama çok can yakmaz; Leyla olunur zira
Vaay benim konu hortlamış Midesi patlayana kadar rakı içiririm... Huni ile... Ya alkolden ya iç kanamadan bir şekilde gider... Ama çok can yakmaz; Leyla olunur zira
WitchKing Üye kulaklarını tost makinasında kızartır ardından sobanın üstüne otutturup halay çektirerek psikopatca
huri$ Üye LAZOFLU' Alıntı: Makyaj malzemelerini çalardım, meraktan ölür. : Genişletmek için tıkla ... dizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt yanli$ yontem makyaj malzemem yok yapmiyorum fare dolu bir odaya kapatirdim
LAZOFLU' Alıntı: Makyaj malzemelerini çalardım, meraktan ölür. : Genişletmek için tıkla ... dizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt yanli$ yontem makyaj malzemem yok yapmiyorum fare dolu bir odaya kapatirdim
' KalendeR ' Üye 3 adama tecavüz edip, 2 koyunu taciz ettikten sonra askeriyenin önüne işeyen ve köyün imamına şarkı söyleten adamı idamdan almasını isterdim o zaten kafasına sıkardı
3 adama tecavüz edip, 2 koyunu taciz ettikten sonra askeriyenin önüne işeyen ve köyün imamına şarkı söyleten adamı idamdan almasını isterdim o zaten kafasına sıkardı
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi 18 yaşında ve arabası olan bir kızın arabasının onu ezmesini sağlardım... Ölmese bile kahrından ölür bu
18 yaşında ve arabası olan bir kızın arabasının onu ezmesini sağlardım... Ölmese bile kahrından ölür bu