Biraz yeniyim de yardım edebilirseniz (Sertifika 5800XM)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Biraz yeniyim de yardım edebilirseniz (Sertifika 5800XM)
Merhaba arkadaşlar Ben bu telefonu ilk aldığımda büyük bir istekle almıştım Fakat Kullandıkça anladım ki ya telefon beş para etmez yada ben yeterli bilgi bilmiyorum

Şimdi arkadaşlar bildiğime göre bu telefon Symbians60v5 kullanıyormuş ben bu işletim sistemine uygun oyun indirdiğimde veya uygulama

Sertifika hatası alıyorum Bu nasıl çözülür oysa benim telefonum Orjinal nokia mağazasından alındı Ama bu sitedeki çoğu uygulama ve oyunda hata veriyor Sertifika Hatası uygulama sağlayıcısı ile görüşün diyor

Sonra bazı bu işletim sistemine uygun oyunlar veya uygulamalar Telefonda ya hiç açılmıyor ya da çok donuyor Bunun nedenini anlamadım Oysa buna uygun telefonlar indiriyorum

Lütfen yardım edin ederseniz sevinirim

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Peki sertifikayı o şekilde hallettik diyeliimki ya uyumlu ıyunları kaldırmama ?

anılbaran

anılbaran

Üye
hangi oyunlar örnek ?

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Ferrari gt evolution

anılbaran

anılbaran

Üye
o çalışmaz zaten. Uyumlu degil. Oyun bölümünde var . Ama çalışşa bile kasar . 3d hızlandırıcı yok. Yani o tip oyunlar çalışmaz

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Ama s60v5 bölümünde var bu oyun ?

anılbaran

anılbaran

Üye
evet var . Asphalt 5 te var. Daha saymadıgım 10-15 tane oyun var . O oyunu paylaşanın şucu . S60v5 için olmayan oyunu paylaşıyolar . Var diye yuklencek diye bişi yok. :spr

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Hacklersem nelerden ödün veririm ne kaybederim

rambo_42

rambo_42

Üye
ya kardeş teli kullanmasını bilirsen süper . Her türlü uygulamayı destekler sen forumu ice araştır bak görecen süper şeyler var

80hidayet80

Üye
hack lersen birşey kaybetmez çok şey kazanırsın ;)

15baba

15baba

Üye
anılın açtığı konulara gir yapamazsan bana pm at hallederiz

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
hackle kurtul. adının da hack olduğuna bakma bizim dilimizde öyle kalmış. aslında sertifikalama gibi birşey oluyor.

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Peki 5800 60.000.03 yazılımlı bir telefon için en kaliteli en hızlı en fazla özelliği olan en sorunsuz kısaccası en uyumlu ve güzel bir hack hangisidir Ve nasıl yapabilirim

widget ram grafik destekli vb..

mstf_l

mstf_l

Üye
hack demekten kastımız sistem dosyalarına erisimdir dostum widget falan cfw yle alakalı terimler

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Ama duydum ki cwf de sertifikayı hallediyormuş Ve telefonun hızını artırıyormuş widget rom grafik desteği desteği de oluyormuş ve telefonu gerçekten gözlemlenebilirşekilde hızlandırıyormuş

Hackten daha hızlı,yararlı,ve gelişmişmiş

----------Eklendi @ 15:56:54 ---------- Yazıldı @ 15:51:54 ----------

CWF konusunda yardımcı olabilirsenşz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...