Türe
Üye
tm dede mat var
yok mu dedim ki

tm dede mat var

yok mu dedim ki![]()
tmde bitek mat var. sayısalda mat fizik geometri kimya biyoloji var. Yetermi yoksa daha sayayımmıtm dede mat var

Geneli öyle . Siyasal bilimler hukuk nereee fizik kimya biyoloji matematik geometri nerearkadaşlar tmcilere yok amele yok yatarak geçiyor gibi laflar söylemişsinizde hukuk pdr siyasal bilimler vs. hep bu bölümde birazda seçim önemli boş boş konuşmayın![]()
arkadaşlar tmcilere yok amele yok yatarak geçiyor gibi laflar söylemişsinizde hukuk pdr siyasal bilimler vs. hep bu bölümde birazda seçim önemli boş boş konuşmayın![]()

Ama onları çok okuyarak ezberlemek zorundasın. Bizimkilerde hem ezber var hem formül var hem mantık var. Her türlü daha ağır kanki . 1 tanede değil 2 tanede değil tam 5 tane ders. Üstelik 2 si aşırı ağır olmak kaydıyla (fizik+matematik) lütfen bana sözellerin sayısallardan daha ağır olduğunu söylemepuanlarına bak bakıyım canısıbiz edebyat dil anlatımı fenden daha ağır görüyoruz ayrıca sosyoloji ek dersler falan burda ilgi önemli ksfanın neye çalıştığı okey mi
![]()
en azından kopya çekme ihtimaliniz bile var. Bizde öyle bişey yok, mantığınla ya çözecen ya çözecen 
ben tmnin fenden daha zor olduğunu söylemiyorum sadece ilginin nereye dönük olduğuns bakılmalı birde şu var ki, fenci liseyi sadece verileni, teoriyi alıp bitirdiğinde genel kültür bakımından zayıftır ama tm bölümü insana çok şey kazandırıyor... Şu daha zormuş bu daha zormuş diye sidik yarıştırmanın manası yok aslında ilginin nereye dönük olfuğu önemli...
Çünkü sizin dersler günlük hayatla daha iç içe
Bence Fizik Ve Geometri en zor ders
Geo'dan 58 aldım en düşük notum
Fizikte sınıf 1. siyim 
Ben sana diyeyim İstanbul'a geleyim yeter
Yahu günlük bir insan olarak nasıl 4 saati kaldırıyorum ben anlamadım
La bir de konular yetişmiyor..Cins bir sistem ya 
Bkz : Vali,Savcı gibi 
Ama biz üretenler olmasak onlar bir hiç
Ben kafama koydum Yıldız Teknik'i
Standartlarım için iTü çok fazla 

Kardom zaten İTÜ yü tutturup da gitmemiş gibi konuşuyorsunAynenAma biz üretenler olmasak onlar bir hiç
Ben kafama koydum Yıldız Teknik'i
Standartlarım için iTü çok fazla
- - - Eklendi - - -
hem mekatronik istiyorum itü de yok
- - - Eklendi - - -
Ya o değil de kardo itü kontrol mühendisliği de dikkatimi çekiyor
- - - Eklendi - - -
LA bu kontrol en son 475 di itü de ne ara 500 oldu![]()
Babam da ora mezunu 
Tıp yaniHeleO değil de benim hedef öncelikli ilk 15.000
![]()
Ben vallahi ilk 20 bine gireyim bence iyidir
Tıp tuttursam da gitmem 

Tıp yaniBen vallahi ilk 20 bine gireyim bence iyidir
Tıp tuttursam da gitmem
- - - Eklendi - - -
Dip Not : Abim yok benim Nedim abim kuzenim oluyor![]()
itü ilk 7000 alıyor 
Oha be
sivri sen itü istemiyon muitü ilk 7000 alıyor
![]()
471 Elektrik Mühendisliği yahu
İlk 7000 mi vay be iş sıkıya girdi şimdi çalışma saatini mi artırsak kardo 
Oha be471 Elektrik Mühendisliği yahu
İlk 7000 mi vay be iş sıkıya girdi şimdi çalışma saatini mi artırsak kardo
![]()
o 15000 alıyor