Biraz moralinizi bozayım :DD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazz2

tazz2

Üye
pc de yok ama :D

doctorrr

doctorrr

Üye
arkadaşlar tmcilere yok amele yok yatarak geçiyor gibi laflar söylemişsinizde hukuk pdr siyasal bilimler vs. hep bu bölümde birazda seçim önemli boş boş konuşmayın :zzz:

cukuleaks

Üye
arkadaşlar tmcilere yok amele yok yatarak geçiyor gibi laflar söylemişsinizde hukuk pdr siyasal bilimler vs. hep bu bölümde birazda seçim önemli boş boş konuşmayın :zzz:
Geneli öyle . Siyasal bilimler hukuk nereee fizik kimya biyoloji matematik geometri nere ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
puanlarına bak bakıyım canısı :p biz edebyat dil anlatımı fenden daha ağır görüyoruz ayrıca sosyoloji ek dersler falan burda ilgi önemli ksfanın neye çalıştığı okey mi ;)

cukuleaks

Üye
puanlarına bak bakıyım canısı :p biz edebyat dil anlatımı fenden daha ağır görüyoruz ayrıca sosyoloji ek dersler falan burda ilgi önemli ksfanın neye çalıştığı okey mi ;)
Ama onları çok okuyarak ezberlemek zorundasın. Bizimkilerde hem ezber var hem formül var hem mantık var. Her türlü daha ağır kanki . 1 tanede değil 2 tanede değil tam 5 tane ders. Üstelik 2 si aşırı ağır olmak kaydıyla (fizik+matematik) lütfen bana sözellerin sayısallardan daha ağır olduğunu söyleme :) en azından kopya çekme ihtimaliniz bile var. Bizde öyle bişey yok, mantığınla ya çözecen ya çözecen :)

- - - Eklendi - - -

Mantıktan kastım kurallar ve çözüm zekası. Çözmek , alternatif yollar. (örn: geometride görmek gerekir. Orda o çizgiyi göremezsen istediğini yap çözemezsin. Ama edebiyatta böyle bişey yok. Ezberlersen cevabı yapıştırırsın )

• Beğen
Tepkiler: Türe
doctorrr

doctorrr

Üye
ben tmnin fenden daha zor olduğunu söylemiyorum sadece ilginin nereye dönük olduğuns bakılmalı birde şu var ki, fenci liseyi sadece verileni, teoriyi alıp bitirdiğinde genel kültür bakımından zayıftır ama tm bölümü insana çok şey kazandırıyor... Şu daha zormuş bu daha zormuş diye sidik yarıştırmanın manası yok aslında ilginin nereye dönük olfuğu önemli...

Türe

Türe

Üye
ben tmnin fenden daha zor olduğunu söylemiyorum sadece ilginin nereye dönük olduğuns bakılmalı birde şu var ki, fenci liseyi sadece verileni, teoriyi alıp bitirdiğinde genel kültür bakımından zayıftır ama tm bölümü insana çok şey kazandırıyor... Şu daha zormuş bu daha zormuş diye sidik yarıştırmanın manası yok aslında ilginin nereye dönük olfuğu önemli...

Evet panpa orda haklısın genel kültür pek az bende :ehe Çünkü sizin dersler günlük hayatla daha iç içe :evet: Bence Fizik Ve Geometri en zor ders :zzz: Geo'dan 58 aldım en düşük notum :zzz: Fizikte sınıf 1. siyim :bud:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Kardom yahu hiç içime doğmuyor böle yüksek net yapıyorum ama İTÜ tutacak gibime gelmiyor :D Ben sana diyeyim İstanbul'a geleyim yeter :ehe Yahu günlük bir insan olarak nasıl 4 saati kaldırıyorum ben anlamadım :D La bir de konular yetişmiyor..Cins bir sistem ya :s

- - - Eklendi - - -

Bu arada Sayısal veya Eşit ağırlık her neyse zor veya kolay kıyaslanmamalı..İstediğin mesleğe göre bölüm seçilmeli..Son olarak Sayısal daha zor olabilir iş imkanı da fazla olabilir hatta sayısalcılar daha çok da para alabilir ama onları yönetenler nedense hep eşit ağırlıkçılar olur :D Bkz : Vali,Savcı gibi :D

Türe

Türe

Üye
Aynen :D Ama biz üretenler olmasak onlar bir hiç :hih: Ben kafama koydum Yıldız Teknik'i :evet: Standartlarım için iTü çok fazla :)

- - - Eklendi - - -

hem mekatronik istiyorum itü de yok :hih:

- - - Eklendi - - -

Ya o değil de kardo itü kontrol mühendisliği de dikkatimi çekiyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

LA bu kontrol en son 475 di itü de ne ara 500 oldu :(

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Aynen :D Ama biz üretenler olmasak onlar bir hiç :hih: Ben kafama koydum Yıldız Teknik'i :evet: Standartlarım için iTü çok fazla :)

- - - Eklendi - - -

hem mekatronik istiyorum itü de yok :hih:

- - - Eklendi - - -

Ya o değil de kardo itü kontrol mühendisliği de dikkatimi çekiyor :hmmm

- - - Eklendi - - -

LA bu kontrol en son 475 di itü de ne ara 500 oldu :(
Kardom zaten İTÜ yü tutturup da gitmemiş gibi konuşuyorsun :ehe
Hedef yüksek olsun ki alt hedefe kolay varasın :)
Mekatronik ha :D
Puanlar değişken kardo :D

Dip Not: Nedim abim Yıldız Teknik'de :D Babam da ora mezunu :ehe

Türe

Türe

Üye
Hele :ehe O değil de benim hedef öncelikli ilk 15.000 :evet:

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
vuuuu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Hele :ehe O değil de benim hedef öncelikli ilk 15.000 :evet:
Tıp yani :ehe Ben vallahi ilk 20 bine gireyim bence iyidir :D Tıp tuttursam da gitmem :)

- - - Eklendi - - -

Dip Not : Abim yok benim Nedim abim kuzenim oluyor :ehe

Türe

Türe

Üye

Tıp yani :ehe Ben vallahi ilk 20 bine gireyim bence iyidir :D Tıp tuttursam da gitmem :)

- - - Eklendi - - -

Dip Not : Abim yok benim Nedim abim kuzenim oluyor :ehe

sivri sen itü istemiyon mu :ehe itü ilk 7000 alıyor :zzz:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

sivri sen itü istemiyon mu :ehe itü ilk 7000 alıyor :zzz:
Oha be :ehe 471 Elektrik Mühendisliği yahu :D İlk 7000 mi vay be iş sıkıya girdi şimdi çalışma saatini mi artırsak kardo :ehe

Türe

Türe

Üye

Oha be :ehe 471 Elektrik Mühendisliği yahu :D İlk 7000 mi vay be iş sıkıya girdi şimdi çalışma saatini mi artırsak kardo :ehe

haa elektrik mühendisliği :ehe o 15000 alıyor :ehe

- - - Eklendi - - -

:zzz: :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt