Biraz geç oldu ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
Biraz geç oldu ama
2010 Öss Soruları Ve Cevapları

Bir haber kaynağından alınan bilgiye göre 2010 ÖSS sınavında sorulması muhtemel olan soru ve cevapları aşağıdaki gibi olacakmış. Soruların hemen altlarındaki şıklara bakıp en uygun olan şıkkı işaretliyorsunuz. Aynı ÖSS de olacağı gibi. 2010 öss soruları ve cevapları aşağıdaki gibi olacağından ezberleyip sınava öyle girebilir mişsiniz.

Soru 1: Bir otobüste ayakta duranların sayısı oturanlardan bayağı fazladır. Ayakta duranlardan 25 tanesi oturanların hepsine pis pis bakmaktadır. Otobüsteki bütün pencereler kapalıdır ve 80 km hızla yoldaki bütün çukurlara giren şoför 2 dakikada bir sigara yakmaktadır. Bu sırada otobüsteki 5 adet çocuk hiç durmadan ağlamakta ve her defasında 18 kişi binmektedir. Böyle bir otobüste köfte ekmek yiyen birinin dövülme ihtimali yüzde kaçtır?

A - Yüzde bin
B - Epey
C - Ne kadar köfte o kadar dayak
D - Yüzde çoktur
E - Hepsi

Soru 2: Asgari ücretle çalışan biri,maaşının 3'te 2'siyle ev kirasını ödemekte, geri kalanının 4'te 3'üyle faturaları yatırmakta ve bir adet balonlu sakız almaktadır. Artan bozukluklarla zıkkımın karekökünü çarparsa kaç liralık çekirdek alabilir?

A - Bir külah
B - Çekirdek sevmemelidir
C - Çekirdek yerine pasta alsın
D - Bakkalın veresiye verdiği kadar
E - Beni ilgilendirmez

Soru 3: Melahat'in yaşı Nebahat'in yaşının 2 katıdır; bu yüzden Nebahat'i çekememektedir.Günün 3'te 2'sinde Nebahat'i çekiştiren Melahat hiç durmadan Nebahat'in kuyusunu kazmakta ve 180 km hızla nazar değdirmeye çalışmaktadır. Bir gün Nebahat'in 36 parçalık yemek takımı aniden kırılmıştır. Bunun sorumlusu kimdir?

A - Ben
B - Artçı deprem
C - Melahat'in nazarı
D - Örümcek adam
E - Kadir inanır

Soru 4: 2 metre derinliğindeki bir havuz 2 tane muslukla 5 saatte dolmaktadır. Sular aniden kesilince bir tane bile faturanın ödenmediği anlaşıldığında havuz kaç saatte dolmamaktadır?

A - Abonesine bağlı
B - Tanıdığa bağlı
C - "İndim Havuz Başına" yı söyleyene kadar
D - yağmur yağana kadar
E - Bana ne

Soru 5: 8 kişilik bir ailenin masrafı aybaşında eve giren paranın 3 katıdır. Ay ortasında maaşın 100'de 99'u bitince babanın gözü 360 derece dönmektedir. Evin babası çığırından çıkınca kaç kalır?

A - 5 yıldan 10 yıla kadar hapis
B - Bir kasa limon
C - Tek böbrek
D - Eksi bir
E - Huni

Soru 6: Bir sınıfta 13'ü erkek öğrenci 15'i kız öğrenci 3'ü sınıfa giren çıkan 2'si sinek kalan 54'u da bilinmemekle beraber 36,5 kişi bulunmaktadır. Sınıftaki erkek öğrencilerin 3'te 1'i derste ayaklarını sıraya uzatmakta geriye kalanın yarısı öğretmene tebeşir fırlatmakta bir kısmı Polat Alemdar taklidi yapmakta diğer yarısı da kızlara laf atmaktadır. Kız öğrencilerin 3'te 2'si sakız çiğneyip aynı zamanda sınıfta yürümekte kalan kısmın yarısı manikür yapmakta diğer yarısı da şarkıcı posterlerini duvarlara yapıştırıp saçlarını başlarını yolmaktadırlar. Bu sınıftan sorumlu olan öğretmen kimdir?

A - Aysel Gürel
B - Margaret Teacher
C - Matematikçi Cavidan
D - Zekeriya Beyaz
E - Body Ekrem

Sorular: Anonim

İnşallah daha önce paylaşılmamıştır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt