Biraz Daha Hızlı 3 Tab Daha 7 Samsung Galaxy Tab, Yeni Bir Tablet 2 "Bu Gün Piyasaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

DosTKaM

DosTKaM

Üye
    Konu Sahibi
Biraz Daha Hızlı 3 Tab Daha 7 Samsung Galaxy Tab, Yeni Bir Tablet 2 "Bu Gün Piyasaya Çıktı
dünya sıralamasında kalmak ve tablet piyasasında 3-nesil tablet Galaxy Tab serisi başlatmak devam ediyor. Yeni Galaxy Tab 3 7 tablet "kolay ve doğrudan rakibi yenmek için çalışıyoruz boyutları, yeni olarak erişilebilir iPad mini arasında Elma. Önceki ile donatılmış GadgetBaşarılı Galaxy S2 1,2GHz hızında bir Dual Core, yeni tablet işletim sistemleri taleplerini karşılamak için selefinden daha uygulamaları çalıştıran ve 1GB RAM ile daha hızlı olacağa benziyor v4.1 Jelly Bean ve kullanıcı işletim sistemi işlevlerinin avantajlarından yararlanmak için izin tarafından geliştirilen Google.

Koreli üretici özel olağanüstü terbiye Galaxy Tab isteyen herkes tarafından istenen bir tablet 3 yapar Gadget performans, kalite ve kullanımı kolay. Yeni tablet Galaxy Tab 3 bir tablet 10 göze alamazdı bütçe segmentinde adresleri uygun fiyatlı ve kolayca halk tarafından asimile olduğunu yeterince güçlü rakiplerin "daha büyük ve daha pahalı ve bağlı 7 tablet işgali ortaya çıktı".

Yeni tablet iki şekilde diğer model olarak satışa sunulacak: Samsung Galaxy Tab 3 7.0 P3200 hangi modem ve telefon fonksiyonları ve varyant 3G dahil edilecektir Samsung Galaxy Tab 3 7.0 P3210 sadece bir ağa bağlı olabilir Wi-Fi. Gerektiği gibi 8GB 16 dahili belleği veya kartı ile 64GB için genişletilebilir microSD. Multimedya bir ana kamera tarafından sağlanan ve bir ön 3,15MP Video 1,3MP çağırır ve ek parçaları hatırlıyorum edilir kızılötesi bağlantı noktası Ile etkileşim için bir fırsat sunuyor giderek yeni tablet SmarttvSiteleri ve uzak bir aygıtı olarak kullanmak için. Tüm araçlar iç, enerji ile başa çıkmaya çalışan bir pil 4000mAh tarafından sağlanan bir bölümün özerklik yeni aygıtı ihtiyaçlarını ve Stand-by ve kabul edilebilir finctionare vaat ediyor. Yeni modeller Haziran ayları Mayıs ayında satışa sunulacak ve rakipleri tarafından yapılan bu adıma cevap için sabırsızlanıyoruz Samsung pazara sunulacak biz benzer modeller.
 


KayraBey

KayraBey

Üye
Google çeviri harika olmuş :)
 
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Siz bilmek türkçe ne diyor ben anlamıyorr :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: yardımSeverhacker
MrTech

MrTech

Üye
Ceviri yapmasaydin keske
 
x-scarface

x-scarface

Üye
Başlıkta çeviri olmuş ilk okudum bu ne yahu dedim foruma ingiliz gelip konumu açtı bi gideyimde hoşgeldin diyeyim derken baktım bizim vatanın evladıymış :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: yardımSeverhacker ve MrTech
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
dat google translate :ehe
 


Üst Alt