Bırakıyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
yazık ya adama bu cevaplar yüzünden iyice bıraktıracaksınız maxicep yardımlaşma ruhuna ne oldu be bide iyice düşünün..

kimseyle tartışma amacım yok

bukadarınada pes

son açtıgı bu konudaki cevap sayısı gösterim sayısını görünce fikrini degiştirecektir :)

kcsoft

kcsoft

Üye
son açtıgı bu konudaki cevap sayısı gösterim sayısını görünce fikrini degiştirecektir :)
bence kesinlikle değişmeli maxicep üyeleri aile gibiyiz bir kardeşimizi kaybetmek üzücü olur

:) fikrini değiştir kardeşim

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Konuyu gorunce yarildim ya ASD:AS:DS ASD:AS:DS ASD:AS:DS

Xelord

Xelord

Üye
Aynen, haydaravısyon iyi güldürdün :d:

- - - Eklendi - - -

Abartacak da bir şey yok demek ki görmemişler ya da görenler bilmiyor, bilenler görmemiş ya da bilen yok bu kadar basit :)

kcsoft

kcsoft

Üye
konuda bişi yok yorumlarda var arkadaş biraz yanlışlık yapmış okadar

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
telefonu deyiştirince gene buraya gelirsin bak :D ensevdiğim site maxicep arkadaşlarda yardım etmeye çalışıyorlar bende konu açtım daha cevap gelmedi bekliyorum.cevap gelmesede maxicep :oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
kaptan başımıza ne geliyorsa hep bu çinlilerden geliyor. avatarındaki çinli kız yerine rus kızı filan mı koysan

Haydar ne dağıtmışın konuyu ha :ehe

Konuyu açan arkadaşa gelince. Usta herkes her konuda bilgili olamayabilir pozitif düşün. Gidip gitmemek Senin bileceğin şey. Binlerce yardım konusu var birileri yardım ediyor bildiği kadarınca ama Senin sorduğunu bilmiyorlar demek ki :bilmm:

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye

:ehe :ehe

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
ilginç:hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

:nono:

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Yaa kardesim isimi yok bi konuya bise yazmadik die forumu birakiyorsan Gule Gule :bye:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:bye2:
Zaten konuada küfür ederek bunu hak etmiş durumdasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt