Bırakın vodafone interneti gelin avea'ya görün hızı adsl=avea internet

Sponsorlu Bağlantılar

omar44500

Üye
    Konu Sahibi
Bırakın vodafone interneti gelin avea'ya görün hızı adsl=avea internet
AVEANIN YENİ TARAFTAR MOBİL İNTERNETİ HEM UCUZ HEM HIZLI hemde ADSL HIZINDA 5GB 19TL, 8GB 29TL . saNİYEDE 517 KB HERŞEY AŞAĞIDAKİ RESİMDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİDİR.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşım bu hangi tarife 19 liralık + üstüne de 29 liralık mi. Detaylı bilgi verebilir misin

omar44500

Üye
    Konu Sahibi
Hatır avea nın aşağıdaki sitesine tıklarsan ayrıntılar var. Yani 5gb internet 19 tl, 8gb internet paketi 29 tl ayrı ayrı paketler ayrıca takımının attığı her gol içinse 100 mb internet geliyor.

omar44500

Üye
    Konu Sahibi
Hatır avea nın aşağıdaki sitesine tıklarsan ayrıntılar var. Yani 5gb internet 19 tl, 8gb internet paketi 29 tl ayrı ayrı paketler ayrıca takımının attığı her gol içinse 100 mb internet geliyor.

tamerarslan

tamerarslan

Üye
avea çoğu yerde hala çekmiyor 4gb 1yıl taahhütlü jet modem almıştım ankaranın merkezinde oturuyorum kampanya bitti kapattım aradan 2yıl geçti evimde avea çekmiyordu halada çekmiyor işyerimde bile çekmiyor :)

phasan

phasan

Üye
mobil internet dedigin her yerde sorunsuz çekecek çekmedigi yer olacaksa almanın ne anlamı kalır

metehanbuyurduk

Üye
Oha süper hızlı ama ben onu 19 tl ye 1gb internet + 1000 dk + 1000 sms deılmıydı acıl bılgı <3

Üst Alt