"Bir yabancı bir de yerli oyuncu alacağız"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Bir yabancı bir de yerli oyuncu alacağız"


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, takımımıza bir yabancı bir de yerli oyuncu takviye edeceğiz'' dedi.


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, ''Yeni sezon hazırlıkları kapsamından transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımımıza bir yabancı bir de yerli oyuncu takviye edeceğiz'' dedi.

Çakır, yaptığı açıklamada, takımlarının Spor Toto Süper Lig'de başarılı olması için ellerinden gelen yaptıklarını söyledi. Hazırlık çalışmalarının iyi geçtiğini belirten Çakır, ''Neşeli ve takımımız adına bir o kadar olumlu geçen Bolu ve Hollanda kampının ardından hazırlıklarımıza Samsun'da kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Bolu ve Hollanda kampında yaptığımız hazırlık maçları ve Samsun'da yaptığımız hazırlık maçlarında takımımızın iyi gidişatını görmek bizi çok mutlu etti. Takımımızın her gün daha iyiye gitmesi, hocamız Vladimir Petkovic'in takımımız hakkında olumlu raporlar
vermesi yönetim olarak bizleri çok mutlu ediyor'' diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına da devam ettiklerini vurgulayan Çakır, ''Takımımıza bir yabancı bir de yerli oyuncu takviye edeceğiz. Transfer çalışmalarımızı hocamızın istekleri doğrultusunda yapıyoruz. Forvet hattına bir yabancı oyuncu, sol tarafa ise yerli bir oyuncu transfer etmek istiyoruz. İnşallah emeklerimizin ve kurduğumuz bu güzel takımın meyvelerini Spor Toto Süper Lig'de elde ettiğimiz başarılar ile alırız'' ifadelerini kullandı.

Çakır, takıma faydalı iki oyuncuyu da transfer ettikten sonra yeni sezona tam anlamıyla hazır olacaklarını ifade ederek, ''Takımımızın antrenmanlardaki istekli ve azimli bir şekilde hazırlıklarına devam etmesi bizi çok sevindiriyor. Ayrıca yeni sezon çalışmaları kapsamında hazırlık maçlarımız olacak. Bu hazırlık maçları takımımızın yeni sezona adapte olması açısından çok önemli. Ligin ertelenmesi ile elimizdeki zamanı en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah yeni sezon Samsunsporumuz için güzel ve başarılı bir şekilde geçer'' dedi.

Çakır, kulüp olarak kendilerinin ellerinden geleni yaptıklarını, Samsunspor taraftarının ve Samsun halkının da takımlarına sonuna kadar güvenmelerini istedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt