H0lligan
Üye
Para için yapmayacağını söylemişti.Bende bir kere bu kodlamalarla şansımı denedim 1 aya kesintisiz html-css yüklenirseniz öğreniyorsunuz.ama bunlar pek işinizi görmeyecek işte.iş javasicript te başlar.javascript azcık zor öğrenmeside zaman alır.senin köklü ve para kazanılacak bir işe girişmeyeceğinide var sayarsak akıntıda boşa kürek çekmek olur bu.
zevk ve artislik amaçlıBende bir kere bu kodlamalarla şansımı denedim 1 aya kesintisiz html-css yüklenirseniz öğreniyorsunuz.ama bunlar pek işinizi görmeyecek işte.iş javasicript te başlar.javascript azcık zor öğrenmeside zaman alır.senin köklü ve para kazanılacak bir işe girişmeyeceğinide var sayarsak akıntıda boşa kürek çekmek olur bu.
evet tam bende zyrodan bahsedecektim çok basit ve kullanışlı 5dkda yapabilirsin örnekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. bu siteyi hostinger de bulunan zyro bulding site tasarim ile 5 dakika da yaptim eğer kod bilgin yok ise 5 dk de zyro ile site tasarlayabilirsin
Domaini .com olarak godady den 2-3 tlye aldim tavsiye ederom godadyi eğer gelir elde etmek icin bir site düşüüyorsan şimdilik kendini gelirtirmek icin kulalnabilirsin php ya da asp.net ile siteler tasaryalabilir yapabilirsin php siste yapma ya da asp.net site yapma yazarak googleden bir cok eğitim setine ulaşabilirsin ha benim gibi üsengeç isen worpres ya da belirttiğim gibi zyro kullanabilirsin
oooo süpermiş buevet tam bende zyrodan bahsedecektim çok basit ve kullanışlı 5dkda yapabilirsin örnekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ustam o dosya nasıl yükleniyor siteyeevet tam bende zyrodan bahsedecektim çok basit ve kullanışlı 5dkda yapabilirsin örnekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İletişim bölümü hariç onu kodlaması zaten 15 dakika.evet tam bende zyrodan bahsedecektim çok basit ve kullanışlı 5dkda yapabilirsin örnekLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hostingerden hosting aldığında hostinger kontrol panelinden zyrouyu seçerek siteni zyro ile oluşturabilir ve düzenleyebilirsinfilezilla diye düşünüyorum
@cihanata_1 zyro ya kayıt olunmuyo habire başarısız diyo
bannerdeki reklam kaldırılabiliyor ek ücret falan vermeden etiket te düzenlenebiliyor diye biliyorumİletişim bölümü hariç onu kodlaması zaten 15 dakika.
Ayrıca
<meta name="generator" content="Zyro - Website Builder">
Bakınız oluşturan zyro diye geçiyor.
Altta da banner da kendi reklamını yapmış.
Böyle basit bir siteyi kendiniz yapsanız daha iyiydi, ayrıca zaten bootstrap ve jquery kullanmışlar.
zyro bir domain-hosting satıcısı değil site editörüdür hostingerden site aldığında kontrol pnelinden zyro seçerek siteni oluışturmak için zyroyu kullanabilirsinzyro da .com u kaça aldın?
hostinger control panelinde zyroya ulaşabilirsin scrip olrak kurman gerekmiyor siteyi oluştururken de zyro kendisi atıyor dosyaları ayrıca bir dosya yüklemek için web tabanlı dosya yöeticisi veya filezilla kullanabilirsinoooo süpermiş bubende istiyorum D
ustam o dosya nasıl yükleniyor siteye
Meta o. Etiket değil.bannerdeki reklam kaldırılabiliyor ek ücret falan vermeden etiket te düzenlenebiliyor diye biliyorum
zyro kullanmaktayyım zaten ve o dediğiniz filezillayı da kullanıyorum ama dosyayı nereye atacağım onu bilmiyorumhostinger control panelinde zyroya ulaşabilirsin scrip olrak kurman gerekmiyor siteyi oluştururken de zyro kendisi atıyor dosyaları ayrıca bir dosya yüklemek için web tabanlı dosya yöeticisi veya filezilla kullanabilirsin
kodlama işini yaz tatilinde uğraşacağım şu a sadece zevk amaçlı istiyorumHerhalde kodlamaya meraklısınız.Öyleyse internetten bu konuyla ilgili makaleleri okuyun bakalım.Biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.İsterseniz gülmeyecekseniz size yaptığım acemi siteyi atayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?