bir veda da benden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bir veda da benden
öncelikle bu bölümde geçirdiğim zamanın çok keyifli olduğunu belirtmek istiyorum..bugün bi htc telefon aldım..sensation modeli...bir süredir yeni bil tel arayışındaydım zaten...
biz böyle bi milletiz işte kardeş veda etmeden,hakkınızı helal edin demeden ayrılamıyoruz..en azından benim için çok önemli bu..bilgi ve paylaşımlarından istifa ettiğim(isimleri yanlış yazmam inşallah) sensation,mrcommander,najanaja,noss_bar ve ismi şu an aklıma gelmeyen tüm s3 ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..ha masttela vardı unutmadan ilave edeyim..nsekiz de ..ilk flash atma çabalarımda forumdan bi kaç arkadaşın yardım etme çabaları çok mutlu etmişti beni..
hasılı ben duygusaladamım biraz fazla uzatmamalıyım..
kardeşler be hakkınızı helal edin..diğer bölümlerde gezeceğim galiba artık..Allaha emanet olunuz..

Hayırlı olsun,O cihazı bir süre kullan ama seni wp8 li nokia lar çıkınca WP bölümüne bekliyoruz

Konu Sahibi
Hayırlı olsun,O cihazı bir süre kullan ama seni wp8 li nokia lar çıkınca WP bölümüne bekliyoruz
neden olmasın ki...ha varya bugün bi de n9 inceledim aslında..meego olan n9 du değil mi ..bu nokia vallahi saf yaa..ilk defa gördüm o ne kadar güzel bi telefondur öyle yaa..

sek07

Üye
bende veda etcem 3-4 haftaya s2 ile n9 ve lumia arasında kaldım desem yeridir htc ve lg optimus 3D ler var birde

neyse n9 da dehşet bir telefon

Hayırlı Olsun Hakkım Varsa Helal Olsun Blr Veda Ancak Böyle Olur...

Başka Arkadaşların Veda Konusu Açtıktan Sonra Geçtikleri Android ve Diğer Sistemli Telefonları Överken ve Yıllarca Kullandığı Symbianı Yerlere Vururken Hep Karşı Çıktım.

Üstelik Bu Seviyesizliği Bu Bölümde Yapmaları Tamamen Nankörlüktür...

Tekrardan Helal Olsun Böyle Güzel Veda Ettiğin İçinde Ayrıca

sek07

Üye
İmkanın ve zamanın varsa, wp8 li nokia ları bekle derim

fiyatları çok yüksek olcakmış 1800 civarı veremem max 1100 lira verebilirim ki

n9unda 850-900 arası 2 eli

bu arada wp8 li nokialar ne zaman gelcek :/

- - - Eklendi - - -

İmkanın ve zamanın varsa, wp8 li nokia ları bekle derim

fiyatları çok yüksek olcakmış 1800 civarı veremem max 1100 lira verebilirim ki

n9unda 850-900 arası 2 eli

bu arada wp8 li nokialar ne zaman gelcek :/

Son çeyrek te,yani yılbaşına kadar gelecek diye biliyorum.

- - - Eklendi - - -

bende veda etcem 3-4 haftaya s2 ile n9 ve lumia arasında kaldım desem yeridir htc ve lg optimus 3D ler var birde

neyse n9 da dehşet bir telefon
Evet n9 u bugün birazda ben kurcaladım mağaza da.gerçekten çok güzel cihaz ya.

sek07

Üye
öyle hele o video izlerken bir parmak hareketiyle menü yavaşca çekiyorsun işte orası bitiryor beni

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hayırlı ve helal olsun hocam güle güle kullan cihazını

sabah sabah duygulandım.
Hayırlı olsun

Hayırlı olsun.

Tepkiler: aldemirfatih
    Konu Sahibi
teşekkür ediyorum

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu site bir bütün abim istesen de ayrılamazsın bizden merak etme Ben mesela her bölümde takılıyorum MeeGo ya bile giriyorum yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...