Bir veda da benden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
An itibariyle Galaxy S III almış durumdayım. N8ime ne olacağı belirsiz fakat cfw projemi iptal etmiyorum, fp1 gelince çalışmalar tekrar başlayacaktır.

Sende mi veda ettin. Ne oluyor yaw neredeyse bütün modderler symbiansız telefon almaya başladılar? Mutlaka vardır bir nedeni.

Güle güle kullan :)

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
Babami bir ikna etsem su hastasi oldugum mavisinden alacagim :( abi kullanimi nasil kolay mi ergonomisi iyi mi ?

lgkg300

lgkg300

Üye
An itibariyle Galaxy S III almış durumdayım. N8ime ne olacağı belirsiz fakat cfw projemi iptal etmiyorum, fp1 gelince çalışmalar tekrar başlayacaktır.

Hayırlı olsun gardaşım, ben de en yakın zamanda tekrar android kervanına yeniden katılıyorum.
Symbian çok önemli bir üyesini kaybetti gene... Yıldızların kayması devam ediyor :)

sonerrap

sonerrap

Üye
iphone 5 cıksada bende gitsem :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hayırlı olsun :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yahu bizim Süleyman gene banlanmış!

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
:ağlarım:Bilerek yapmadıkki ama:(

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkürler arkadaşlar. İşlemlerim vardı benim de o yüzden giremiyordum bu aralar anca fırsat buldum. Eksik bir kısım göremedim daha (: ama kamerası n8 ile kıyaslanamaz hızlı çekim özelliğini çok sevdim bi (:

- - - Eklendi - - -

Babami bir ikna etsem su hastasi oldugum mavisinden alacagim :( abi kullanimi nasil kolay mi ergonomisi iyi mi ?

Eksik gördüğüm bir şey yok gayet iyi. Yakında asphalt 7 de çıkacak.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
güle güle kullan

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Madness fazla kurcalama bunuda hee n8'e benzemez yanar orası burası:)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
WebStyle

WebStyle

Üye
Bende N8i mi kardeşime hediye ettim. Temmuz sonu ya da en fazla Ağustos da yeni çıkacak olan 2gb destekli Galaxy S3ü almak için şimdiden can atıyorum. :) Öncelikle hayırlı olsun mesajları okuyamadım belki yazılmıştır ama nereden ve kaça aldınız ürünü?

klongs

klongs

Üye
dropboxtan uyelik actinmi telden dropboxtan uyelil acarsan 50 gb 2 yillik uyelik veriyormus

aleranol

aleranol

Üye
süleyman yeni üylik açar ama bu sefer çaktırmaz süleyman olduğunu :oke: Sakın beni banlamayın aklıma geleni söyledim :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt