:ah hayırdır evlat :DA kabiz civciv banmi yedi Kabız civciv derken :hmmm
Emrgncy Üye Konu Sahibi Androbot' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hayırdır evlat AnıL-D' Alıntı: A kabiz civciv banmi yedi Genişletmek için tıkla ... Kabız civciv derken
Androbot' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hayırdır evlat AnıL-D' Alıntı: A kabiz civciv banmi yedi Genişletmek için tıkla ... Kabız civciv derken
theeternal Üye Emrgncy112' Alıntı: hayırdır evlat Kabız civciv derken Genişletmek için tıkla ... gereksiz :d
Emrgncy Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Taniddigim biriydide belkide karistirdim dicem ama ad ayni memleket ayni Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan'ı kasdediyorsan bu o değil..
AnıL-D' Alıntı: Taniddigim biriydide belkide karistirdim dicem ama ad ayni memleket ayni Genişletmek için tıkla ... Oğuzhan'ı kasdediyorsan bu o değil..
Emrgncy Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: O zaman nick calinmis Genişletmek için tıkla ... yok, oğuzhan o nick'i değiştirince taliplisi çıkmış
AnıL-D' Alıntı: O zaman nick calinmis Genişletmek için tıkla ... yok, oğuzhan o nick'i değiştirince taliplisi çıkmış
Emrgncy Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: O zaman nick calinmis Genişletmek için tıkla ... Kabızlığa meraklı adam çok
Emrgncy Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: ben oluyorum o zaman Genişletmek için tıkla ... sen tescillendin zaten, artık nickinin yanına r tescil işareti koyabilirsin @-Akıncı ®
-Akıncı' Alıntı: ben oluyorum o zaman Genişletmek için tıkla ... sen tescillendin zaten, artık nickinin yanına r tescil işareti koyabilirsin @-Akıncı ®
İhtiyar007 Üye -Akıncı' Alıntı: ben oluyorum o zaman Genişletmek için tıkla ... Biz tescilliyiz zaten
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: sen tescillendin zaten, artık nickinin yanına r tescil işareti koyabilirsin @-Akıncı ® Genişletmek için tıkla ... ® -Akıncı
Emrgncy112' Alıntı: sen tescillendin zaten, artık nickinin yanına r tescil işareti koyabilirsin @-Akıncı ® Genişletmek için tıkla ... ® -Akıncı
Emrgncy Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: ® -Akıncı Genişletmek için tıkla ... Bak @Oğuzhan kabiz nickini tescillemedi nick güme gitti
-Akıncı' Alıntı: ® -Akıncı Genişletmek için tıkla ... Bak @Oğuzhan kabiz nickini tescillemedi nick güme gitti