FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: flaxy bende seni kadın sandım Genişletmek için tıkla ... Hiç komik değildi dostum Adım "flaxy" değil. "flaxly"
tempestshine' Alıntı: flaxy bende seni kadın sandım Genişletmek için tıkla ... Hiç komik değildi dostum Adım "flaxy" değil. "flaxly"
tempestshine Üye ƒℓα[χ]ℓу;4319061' Alıntı: Hiç komik değildi dostum Adım "flaxy" değil. "flaxly" Genişletmek için tıkla ... Komik olsun diye yazmadım.Gerçekten avatarından dolayı kadın sandım.Mobilim nickin garip gözüküyor .. O yüzden düzgün yazamadım
ƒℓα[χ]ℓу;4319061' Alıntı: Hiç komik değildi dostum Adım "flaxy" değil. "flaxly" Genişletmek için tıkla ... Komik olsun diye yazmadım.Gerçekten avatarından dolayı kadın sandım.Mobilim nickin garip gözüküyor .. O yüzden düzgün yazamadım
FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: Komik olsun diye yazmadım.Gerçekten avatarından dolayı kadın sandım.Mobilim nickin garip gözüküyor .. O yüzden düzgün yazamadım Genişletmek için tıkla ... Burda beni kötülemek ve küçük düşürmek için aceleyle yazma sende. Yavaş yaz. Düzgün yaz. ----------Eklendi @ 17:41:23 ---------- Yazıldı @ 17:40:08 ---------- Ayrıca avatarımda bayn resminin olması benim bayan olmamı cevaplamaz. Profilime gir. Cinsiyet kısmından bak. Sorun yapma burda.
tempestshine' Alıntı: Komik olsun diye yazmadım.Gerçekten avatarından dolayı kadın sandım.Mobilim nickin garip gözüküyor .. O yüzden düzgün yazamadım Genişletmek için tıkla ... Burda beni kötülemek ve küçük düşürmek için aceleyle yazma sende. Yavaş yaz. Düzgün yaz. ----------Eklendi @ 17:41:23 ---------- Yazıldı @ 17:40:08 ---------- Ayrıca avatarımda bayn resminin olması benim bayan olmamı cevaplamaz. Profilime gir. Cinsiyet kısmından bak. Sorun yapma burda.
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Tamam sakin. Küçük bir yanlış anlama. Ortamın gerilmesine gerek yok.
tempestshine Üye ƒℓα[χ]ℓу;4319123' Alıntı: Burda beni kötülemek ve küçük düşürmek için aceleyle yazma sende. Yavaş yaz. Düzgün yaz. ----------Eklendi @ 17:41:23 ---------- Yazıldı @ 17:40:08 ---------- Ayrıca avatarımda bayn resminin olması benim bayan olmamı cevaplamaz. Profilime gir. Cinsiyet kısmından bak. Sorun yapma burda. Genişletmek için tıkla ... Tamam.Yeter niye bu kadar sinirlendin hala anlamadım ..
ƒℓα[χ]ℓу;4319123' Alıntı: Burda beni kötülemek ve küçük düşürmek için aceleyle yazma sende. Yavaş yaz. Düzgün yaz. ----------Eklendi @ 17:41:23 ---------- Yazıldı @ 17:40:08 ---------- Ayrıca avatarımda bayn resminin olması benim bayan olmamı cevaplamaz. Profilime gir. Cinsiyet kısmından bak. Sorun yapma burda. Genişletmek için tıkla ... Tamam.Yeter niye bu kadar sinirlendin hala anlamadım ..
FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: Tamam.Yeter niye bu kadar sinirlendin hala anlamadım .. Genişletmek için tıkla ... Tamam. Sakinim. Özürdilerim. ----------Eklendi @ 17:46:18 ---------- Yazıldı @ 17:45:18 ---------- Revengeful' Alıntı: Tamam sakin. Küçük bir yanlış anlama. Ortamın gerilmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla ... ama takmışlar bi seni bayan sandık felan. 1 olur. 2 olur. 3.cüyü kaldıramam ben.
tempestshine' Alıntı: Tamam.Yeter niye bu kadar sinirlendin hala anlamadım .. Genişletmek için tıkla ... Tamam. Sakinim. Özürdilerim. ----------Eklendi @ 17:46:18 ---------- Yazıldı @ 17:45:18 ---------- Revengeful' Alıntı: Tamam sakin. Küçük bir yanlış anlama. Ortamın gerilmesine gerek yok. Genişletmek için tıkla ... ama takmışlar bi seni bayan sandık felan. 1 olur. 2 olur. 3.cüyü kaldıramam ben.
tempestshine Üye ƒℓα[χ]ℓу;4319153' Alıntı: Tamam. Sakinim. Özürdilerim. ----------Eklendi @ 17:46:18 ---------- Yazıldı @ 17:45:18 ---------- ama takmışlar bi seni bayan sandık felan. 1 olur. 2 olur. 3.cüyü kaldıramam ben. Genişletmek için tıkla ... 3.kez mi? Ben özür dilerim.Bilmiyordum
ƒℓα[χ]ℓу;4319153' Alıntı: Tamam. Sakinim. Özürdilerim. ----------Eklendi @ 17:46:18 ---------- Yazıldı @ 17:45:18 ---------- ama takmışlar bi seni bayan sandık felan. 1 olur. 2 olur. 3.cüyü kaldıramam ben. Genişletmek için tıkla ... 3.kez mi? Ben özür dilerim.Bilmiyordum
FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: 3.kez mi? Ben özür dilerim.Bilmiyordum Genişletmek için tıkla ... hee 3 kez.
FlaxLy Üye Revengeful : Nick değişim talebinde bulundum. Yeni nickim : FlaxLy olacak. Bekliyorum bakalım
FlaxLy Üye Revengeful: eheheh ----------Eklendi @ 09:42:11 ---------- Yazıldı @ 09:37:11 ---------- Revengeful : sen beni tehdit et. "SS" alıyım şikayet ediyim tabi haksız yere tehditlerinde yapacağım bunu
Revengeful: eheheh ----------Eklendi @ 09:42:11 ---------- Yazıldı @ 09:37:11 ---------- Revengeful : sen beni tehdit et. "SS" alıyım şikayet ediyim tabi haksız yere tehditlerinde yapacağım bunu