Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Güzin abla biraz ağır oldu galiba sadece huy olarak demek istedim ----------Eklendi @ 00:33:54 ---------- Yazıldı @ 00:33:19 ---------- flaxly: uzak dur o zaman benden
Güzin abla biraz ağır oldu galiba sadece huy olarak demek istedim ----------Eklendi @ 00:33:54 ---------- Yazıldı @ 00:33:19 ---------- flaxly: uzak dur o zaman benden
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Aman 1 kiside eksik olsun.. ----------Eklendi @ 01:10:03 ---------- Yazıldı @ 01:09:33 ---------- minoo yardımına bile gelmiyor bak ..
Aman 1 kiside eksik olsun.. ----------Eklendi @ 01:10:03 ---------- Yazıldı @ 01:09:33 ---------- minoo yardımına bile gelmiyor bak ..
FlaxLy Üye Revengeful : Evet ya. Durduk yere seninle her zaman bu konuda "banlama" mevzusunu konuşuyoruz. Ama banlanan hep ben oluyorum
Revengeful : Evet ya. Durduk yere seninle her zaman bu konuda "banlama" mevzusunu konuşuyoruz. Ama banlanan hep ben oluyorum
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Nick vererek yorum yapın.. Tekrar etmekten sıkıldım Praetor: Tüyo veriyor
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi tempestshine' Alıntı: Nick veren kim ? Ben değilim Genişletmek için tıkla ... zaten verin diyorum vermeyin demiyorum
tempestshine' Alıntı: Nick veren kim ? Ben değilim Genişletmek için tıkla ... zaten verin diyorum vermeyin demiyorum