Caine Üye fts gene mi sennnn hımmm bu seferdeee adııı wampirella olsun 2: (özel olacak ama ftsnin anlamı ne ki?)
fts gene mi sennnn hımmm bu seferdeee adııı wampirella olsun 2: (özel olacak ama ftsnin anlamı ne ki?)
fts Üye Originally posted by Caine@Jun 18 2005, 03:32 PM fts gene mi sennnn hımmm bu seferdeee adııı wampirella olsun 2: (özel olacak ama ftsnin anlamı ne ki?) [post=89081]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ısmımın sessızlerı
Originally posted by Caine@Jun 18 2005, 03:32 PM fts gene mi sennnn hımmm bu seferdeee adııı wampirella olsun 2: (özel olacak ama ftsnin anlamı ne ki?) [post=89081]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ısmımın sessızlerı
Caine Üye fts anladım. bende hani trobzonsporlusun sanmısdım da onu kısaltmışssındır dediydim ibooo beyyy hadi abisi bu fotodaki kim yaa 2: senmisin o?
fts anladım. bende hani trobzonsporlusun sanmısdım da onu kısaltmışssındır dediydim ibooo beyyy hadi abisi bu fotodaki kim yaa 2: senmisin o?
İbo Bey Üye Originally posted by Caine@Jun 18 2005, 03:50 PM fts anladım. bende hani trobzonsporlusun sanmısdım da onu kısaltmışssındır dediydim ibooo beyyy hadi abisi bu fotodaki kim yaa 2: senmisin o? [post=89100]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Yok yav ben o kadar yakışıklı değilim : Bilmiyorsan diye söylüyorum: Kurtlar Vadisi'ndeki "Tilki Andre" o ok!? Aralara boşluk bırak olsun
Originally posted by Caine@Jun 18 2005, 03:50 PM fts anladım. bende hani trobzonsporlusun sanmısdım da onu kısaltmışssındır dediydim ibooo beyyy hadi abisi bu fotodaki kim yaa 2: senmisin o? [post=89100]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... Yok yav ben o kadar yakışıklı değilim : Bilmiyorsan diye söylüyorum: Kurtlar Vadisi'ndeki "Tilki Andre" o ok!? Aralara boşluk bırak olsun