mAd_girL Üye ehehe süper bi hediyee ((: saol.. + alırız nolacak yaa bende sana klasik hediyem ama fb forması alıyorum
ehehe süper bi hediyee ((: saol.. + alırız nolacak yaa bende sana klasik hediyem ama fb forması alıyorum
Praetor Emekli Yönetici FB forması mı En güzel hediyeleri buluyorsun sen!.. Ben de sana 6 Kasım 2002deki maçın ilk gölünün atıldığı topu hediye ediyorum!
FB forması mı En güzel hediyeleri buluyorsun sen!.. Ben de sana 6 Kasım 2002deki maçın ilk gölünün atıldığı topu hediye ediyorum!
Praetor Emekli Yönetici s Deme!.. Nokia'dan ve telefonumdan memnunum ben! Ben de sana çay alıyorum bir paket!..
safakk Üye praetor282' Alıntı: Daha önce çok alınmıştır ama şu anda ben sana en iyisini alıyorum avatarın!!! Genişletmek için tıkla ... avatara gerenk kalmadı üsttekine imzaamdaki çılgın zenciyi
praetor282' Alıntı: Daha önce çok alınmıştır ama şu anda ben sana en iyisini alıyorum avatarın!!! Genişletmek için tıkla ... avatara gerenk kalmadı üsttekine imzaamdaki çılgın zenciyi
Praetor Emekli Yönetici safakk' Alıntı: avatara gerenk kalmadı üsttekine imzaamdaki çılgın zenciyi Genişletmek için tıkla ... Ne yapayım ben o zenciyi... Allah göstermesin!.. --------------- Ekleme --------------- mAd_girL' Alıntı: bende sana o zaman avatarımdaki bebişi alıyorum ((: Genişletmek için tıkla ... Rugrats'ın tüm bebeklerini!..
safakk' Alıntı: avatara gerenk kalmadı üsttekine imzaamdaki çılgın zenciyi Genişletmek için tıkla ... Ne yapayım ben o zenciyi... Allah göstermesin!.. --------------- Ekleme --------------- mAd_girL' Alıntı: bende sana o zaman avatarımdaki bebişi alıyorum ((: Genişletmek için tıkla ... Rugrats'ın tüm bebeklerini!..
grafikseli 84 Üye praetor282' Alıntı: Hahaha! Sen ne isterdin?! 1.90? Üçgen vücut? zeki çevik ve ahlaklı? Genişletmek için tıkla ... ben aradığımı buldum annem...1,85.... 1,90ı ne yapayım bahçedeki fasulyelere sırık gibi durur yanımda
praetor282' Alıntı: Hahaha! Sen ne isterdin?! 1.90? Üçgen vücut? zeki çevik ve ahlaklı? Genişletmek için tıkla ... ben aradığımı buldum annem...1,85.... 1,90ı ne yapayım bahçedeki fasulyelere sırık gibi durur yanımda
Praetor Emekli Yönetici Teşekkürler, severim kendisini de pek dinleyemiyordum son zamanlarda... Mesela favorim Keskin Bıçak'tır... Ben de Best of Classical Music diye bir albüm alayım... --------------- Ekleme --------------- seli84' Alıntı: ben aradığımı buldum annem...1,85.... 1,90ı ne yapayım bahçedeki fasulyelere sırık gibi durur yanımda Genişletmek için tıkla ... Vallahi benim sevgilim 1.90lık buldu çok mumnun!.. Hiç de sırık falan demiyor!!!
Teşekkürler, severim kendisini de pek dinleyemiyordum son zamanlarda... Mesela favorim Keskin Bıçak'tır... Ben de Best of Classical Music diye bir albüm alayım... --------------- Ekleme --------------- seli84' Alıntı: ben aradığımı buldum annem...1,85.... 1,90ı ne yapayım bahçedeki fasulyelere sırık gibi durur yanımda Genişletmek için tıkla ... Vallahi benim sevgilim 1.90lık buldu çok mumnun!.. Hiç de sırık falan demiyor!!!