Praetor Emekli Yönetici Dürüm! Ama Adanalısın; seni altın kaplamalı elmas süslemelisi paklar herhalde
DiaBLoS Admin Adanada oturuyorum OLsun olalım adanalı bakalım adanalıyık allahın adamıyık deriz burda adanalılar olarak...kebap yer şalgam içerik yazları bici yerik sanada kuşbaşı alırdım
Adanada oturuyorum OLsun olalım adanalı bakalım adanalıyık allahın adamıyık deriz burda adanalılar olarak...kebap yer şalgam içerik yazları bici yerik sanada kuşbaşı alırdım
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: tshirt...böylece bornoz ya da bornoz görünümlü bişeyle resim çekilmezdi... Genişletmek için tıkla ... Tünek alırdım!..
yasminoz' Alıntı: tshirt...böylece bornoz ya da bornoz görünümlü bişeyle resim çekilmezdi... Genişletmek için tıkla ... Tünek alırdım!..
Praetor Emekli Yönetici Bulursan al ama mutlaka! Neyse parası veririm ben sana! Aleattinin sihirli lambası...
Praetor Emekli Yönetici Yeter be, ne yapayım o kadar havluyu ben! Tellak mı sandın sen beni! Hediyelik eşya dükkanı, daha yaratıcı hediyeler seçebilsin diye!..
Yeter be, ne yapayım o kadar havluyu ben! Tellak mı sandın sen beni! Hediyelik eşya dükkanı, daha yaratıcı hediyeler seçebilsin diye!..