grafikseli 84 Üye bu yaz sezonu erken açtım ben 04,06 da....ve 2 bikini ver mayokini yoktu sağol canım bende sana yat alırım mayokiniyle güneşlenirsin...bu arada cerencim benim servet bitti...artık raifle bana bir yer açarsın
bu yaz sezonu erken açtım ben 04,06 da....ve 2 bikini ver mayokini yoktu sağol canım bende sana yat alırım mayokiniyle güneşlenirsin...bu arada cerencim benim servet bitti...artık raifle bana bir yer açarsın
CEREN Üye selicim canın sağolsun nasıl biyer istıyorsan acarız evelallah diablos sana bişey yok buseferD zaten herşeyın mevcut
selicim canın sağolsun nasıl biyer istıyorsan acarız evelallah diablos sana bişey yok buseferD zaten herşeyın mevcut
DiaBLoS Admin oyyy Oyyy keşke öyle birşey olabilse benden cok uzak oo yaa teşekkürler güzel temenni için.. sony mp3 çalar
oyyy Oyyy keşke öyle birşey olabilse benden cok uzak oo yaa teşekkürler güzel temenni için.. sony mp3 çalar
DiaBLoS Admin Hayır..Wallahi jole kullanmam hiç işim olmaz Vıcık vıcık ne oo öle... gümüş bir takı alırdım...