macline Üye Bilginin efendisi olmak için Çalışmanın uşağı olmak gerekir... Susmayı öğrendiğinde bende Senin sıkı dostun olacağım SANA HEDİYE FELAN YOK!
Bilginin efendisi olmak için Çalışmanın uşağı olmak gerekir... Susmayı öğrendiğinde bende Senin sıkı dostun olacağım SANA HEDİYE FELAN YOK!
macline Üye CEREN' Alıntı: sana hediye yok nezaman güzel bişey alırsın bana bende ozaman alırım hediyeni Genişletmek için tıkla ... Sana bir adet halat bir adet giyotin makası yada bir adet çarmıh Seç beyen al. By_bilinmez kardeşime de sıcaklarda işine yarar diye güneş gözlüğü
CEREN' Alıntı: sana hediye yok nezaman güzel bişey alırsın bana bende ozaman alırım hediyeni Genişletmek için tıkla ... Sana bir adet halat bir adet giyotin makası yada bir adet çarmıh Seç beyen al. By_bilinmez kardeşime de sıcaklarda işine yarar diye güneş gözlüğü
macline Üye Yanlış söyledin sanki... Hayırlara vesile oLsun demeliydin İşte şimdi sana dilediğini alırım.
macline Üye İstersen testere mengene cendere de oLabilir Testere rahat keser Mengene güzel sıkar Cendere acısız Öldürür
İstersen testere mengene cendere de oLabilir Testere rahat keser Mengene güzel sıkar Cendere acısız Öldürür
CEREN Üye macline' Alıntı: İstersen testere mengene cendere de oLabilir Testere rahat keser Mengene güzel sıkar Cendere acısız Öldürür Genişletmek için tıkla ... sen benım intihar felan etmemi istiyorsun galıba ama olmaz heveslenme arkamda bana ihtiyacı olan minik bi yavrum var ben sana hiç bişey almıyorum
macline' Alıntı: İstersen testere mengene cendere de oLabilir Testere rahat keser Mengene güzel sıkar Cendere acısız Öldürür Genişletmek için tıkla ... sen benım intihar felan etmemi istiyorsun galıba ama olmaz heveslenme arkamda bana ihtiyacı olan minik bi yavrum var ben sana hiç bişey almıyorum
macline Üye Zaten insanlar nedense kötü bişey yaptıklarında hatırlamak istemezler İyi olan heşeyide tam aksine hatırlatır dururlar Yok sana hediye felan cendereyi mengeneyi testereyi de geri ver ben kullancam
Zaten insanlar nedense kötü bişey yaptıklarında hatırlamak istemezler İyi olan heşeyide tam aksine hatırlatır dururlar Yok sana hediye felan cendereyi mengeneyi testereyi de geri ver ben kullancam
grafikseli 84 Üye macline' Alıntı: söylüyorum HediYe YoK. Genişletmek için tıkla ... komutanım size benden o güzel gözler için fiyakalı bir gözlük... ve istifa dilekçem
macline' Alıntı: söylüyorum HediYe YoK. Genişletmek için tıkla ... komutanım size benden o güzel gözler için fiyakalı bir gözlük... ve istifa dilekçem
macline Üye İstifa Dilekçen Kabul edildi (beleş oldugu için) Gözlük yaz sezonunda pahalı olur koy paranı cebine akşam benden çay içersin
İstifa Dilekçen Kabul edildi (beleş oldugu için) Gözlük yaz sezonunda pahalı olur koy paranı cebine akşam benden çay içersin
grafikseli 84 Üye macline' Alıntı: İstifa Dilekçen Kabul edildi (beleş oldugu için) Gözlük yaz sezonunda pahalı olur koy paranı cebine akşam benden çay içersin Genişletmek için tıkla ... kabul edildiyse...ben gidiyorum yorum yapmayacağımı bil... çay için teşekkürler... bende çay kaşığı
macline' Alıntı: İstifa Dilekçen Kabul edildi (beleş oldugu için) Gözlük yaz sezonunda pahalı olur koy paranı cebine akşam benden çay içersin Genişletmek için tıkla ... kabul edildiyse...ben gidiyorum yorum yapmayacağımı bil... çay için teşekkürler... bende çay kaşığı