macline Üye yuppiiii Çikolataya bayılırım. bende sana bi tane nane şekeri alırdım. nefesin ferahlasın die
macline Üye seni dönek seni hani çikolata alıyodun az önce ben mentollü felan istemem. Vaz geçtim acı biber alıcam bende sana
seni dönek seni hani çikolata alıyodun az önce ben mentollü felan istemem. Vaz geçtim acı biber alıcam bende sana
macline Üye Elemandan BoL Ne var Seni alırsam yanıma milletin gözü mözü kalır uraşamam ben onlarla Sen fazla değil 60.000 ytl getir gerisi Kolay O zaman sana dilediğini alırım
Elemandan BoL Ne var Seni alırsam yanıma milletin gözü mözü kalır uraşamam ben onlarla Sen fazla değil 60.000 ytl getir gerisi Kolay O zaman sana dilediğini alırım
grafikseli 84 Üye vazgeçtim hiçbirini alma bizim evden izin ve bilet parası al yeter bende sana çay ısmarlarım
grafikseli 84 Üye uyuz sadece bursaya gelmem için yardım et yeter demek istedim sen o almak istediklerinden daha değerlisin benim için canım.. ama sen istemion
uyuz sadece bursaya gelmem için yardım et yeter demek istedim sen o almak istediklerinden daha değerlisin benim için canım.. ama sen istemion
macline Üye Tamam dönüş biletini de aldım hadi kaybol Sende bana bi tane hamak al çatıda serin serin yatmak için