Bir Üsttekine Ne Hediye Alırdın?

mınçıka,falçata,havan topu vs...

safakk

Üye
istemez 4 kontürmus hıhhh burada sakadan diyoruz 4 yazmıssın gerçek olsa hiç göndermessin cimrii
duruma göre değişir hem niye yollamayayım ki normal şartlarda
not bu sadece irem abla içindir sakın diğer üyeler sulanmasın 4 kontör diye ve sadece avea hatlar içindir her hakkı saklıdır
abi sen merak etme ben sana gs atkısı alırım

tek atkıyla olass bi de carloss forması isterimm..

sonbela

Üye
bende Sana Misket Oynarsın

safakk

Üye
yok ya artık yaşlandık bende sana bozuk 3310 unumu hediye ederdim

sonbela

Üye
yok ya artık yaşlandık bende sana bozuk 3310 unumu hediye ederdim
Vitrine Mi Koyayım Onu Sen Kullan sen Kendini Yaşlı Hissediyorsn Ama Ben Genc Bana Yakışır n73 Onu Ver Bana Bende Sana 1Bardok Soguk Su hediye Alayım

safakk

Üye
Vitrine Mi Koyayım Onu Sen Kullan sen Kendini Yaşlı Hissediyorsn Ama Ben Genc Bana Yakışır n73 Onu Ver Bana Bende Sana 1Bardok Soguk Su hediye Alayım
valla şöyle böyle çalışıyo işte 2. hattını takar kullanırsın hem n73 cüğümü ben ne zorluklarla aldım kimseciklere yar etmem buarada 3310 nu alana n73 ü alamadı diye üzülenede soğuksu hediyemdir

sonbela

Üye
Ne Demek Ortak Ben 1 gUN 3310 1 yıl n73 Kullanırım Değişip Gideriz Olmaz Mı Öyle

sana benden ASELSAN 1919 Cep Telefonu Başka Örnegini Müzelerde Görebilirsin Kıymetimi Bil

safakk

Üye
Ne Demek Ortak Ben 1 gUN 3310 1 yıl n73 Kullanırım Değişip Gideriz Olmaz Mı Öyle

sana benden ASELSAN 1919 Cep Telefonu Başka Örnegini Müzelerde Görebilirsin Kıymetimi Bil
olmaz öyle ben heryıl n73 ü ben kullanıym sende 1 yıl 3310 u kullan olmaz mı hem bah üç vahte kadar askere gidecekmişin sana uzun pil ömrü ve dayanıklı bişi lazım bi de maalum çalınır falan pkklılar iner mazallah neyse yav alıyon mu almıyon mu 3310 u sen bana onu söyle baştan söyliyim kabul etmiosan başka bişi yok son şansın bak

sonbela

Üye
Alasm Mı acaba Ya şimdi Onu Taşıyamam Ben Yanımda Sende Gel Onunla 2 NİZ gelirseniz Kabul ederim Hem ortaktık Unutma

safakk

Üye
Alasm Mı acaba Ya şimdi Onu Taşıyamam Ben Yanımda Sende Gel Onunla 2 NİZ gelirseniz Kabul ederim Hem ortaktık Unutma
ya ben ortaklığı kubul ettiğimi hatırlamıyorum ne hikmetse üsttekine kedi alırdım

Anıl Umut

Emekli Yönetici
sana yeni öğretmenler tutardım hediye olarak
sıkmışlardır şimdi onlar 1 dönem

iremm

Üye
üsttekine avatar

iremm

Üye
ooo çok tesekkürler nazy bende sana saat alıyım barii en güzelinden