safakk Üye sonbela' Alıntı: İstanbul Buluşmasına bilet(Ailesinden de İzin almasını Saglardım) Genişletmek için tıkla ... SÖMESTIR yada yaz tatilinde olursa neden olmasın ailemin bilem araya girmesine gerenk kalmas
sonbela' Alıntı: İstanbul Buluşmasına bilet(Ailesinden de İzin almasını Saglardım) Genişletmek için tıkla ... SÖMESTIR yada yaz tatilinde olursa neden olmasın ailemin bilem araya girmesine gerenk kalmas
hayrullah_33 Üye ben mi..?? ona bilet almazdım belki ama ona hayatı boyunca bırakamayacağı ve unutmayacağı bişeyi verirdim yani kendimi..!!!! hayrullah_ado77@hotmail.com
ben mi..?? ona bilet almazdım belki ama ona hayatı boyunca bırakamayacağı ve unutmayacağı bişeyi verirdim yani kendimi..!!!! hayrullah_ado77@hotmail.com
iremm Üye safakk' Alıntı: yeni bir avatar Genişletmek için tıkla ... istemez ben avatarımdan çooook memnunum üsttekine atkı
safakk' Alıntı: yeni bir avatar Genişletmek için tıkla ... istemez ben avatarımdan çooook memnunum üsttekine atkı
canturgay Üye Nazy' Alıntı: 4 kilo baklava Genişletmek için tıkla ... 4 kilo az olmaz mı ? almışken 3-5 tepsi alır insann..
Nazy' Alıntı: 4 kilo baklava Genişletmek için tıkla ... 4 kilo az olmaz mı ? almışken 3-5 tepsi alır insann..
Nazy Üye canturgay' Alıntı: 4 kilo az olmaz mı ? almışken 3-5 tepsi alır insann.. Genişletmek için tıkla ... 4 kilo kaç tepsi yapıyorki? hem ona yeter fazla kilo almasın
canturgay' Alıntı: 4 kilo az olmaz mı ? almışken 3-5 tepsi alır insann.. Genişletmek için tıkla ... 4 kilo kaç tepsi yapıyorki? hem ona yeter fazla kilo almasın
manyak! Üye ya ne düşünceli arkadaşlarım var benim yaaaa ben sana olasılıksız die bi kitap var manyak bişi benim gibi onu aliim
ya ne düşünceli arkadaşlarım var benim yaaaa ben sana olasılıksız die bi kitap var manyak bişi benim gibi onu aliim
canturgay Üye Nazy' Alıntı: 4 kilo kaç tepsi yapıyorki? hem ona yeter fazla kilo almasın Genişletmek için tıkla ... 4 kilo ne olacak yaa 1 tepsi anca eder. o da manyağın dişinin kovuğunu zor doldurur..
Nazy' Alıntı: 4 kilo kaç tepsi yapıyorki? hem ona yeter fazla kilo almasın Genişletmek için tıkla ... 4 kilo ne olacak yaa 1 tepsi anca eder. o da manyağın dişinin kovuğunu zor doldurur..
canturgay Üye manyak!' Alıntı: sende beni naaptın yaaa 1 tepsi anca yeter fazlası zarar Genişletmek için tıkla ... yavv sen ne yapacann aldır 3 tepsi 1 ini sen yersen ee geriye 2 tepsi kalıyor onlarıda ben yerimm..
manyak!' Alıntı: sende beni naaptın yaaa 1 tepsi anca yeter fazlası zarar Genişletmek için tıkla ... yavv sen ne yapacann aldır 3 tepsi 1 ini sen yersen ee geriye 2 tepsi kalıyor onlarıda ben yerimm..
canturgay Üye bende sana maden suyu sodası alayımm barii.. 1 tepisiyi yedikten sonra miden bi acaip olacak da..