omayra Üye Kalp şeklinde deniz kabukları ile süslü bir saklama kabı. (kesin süslü birisin ) Bir sürü takın vardır, koyarsın içine...
Kalp şeklinde deniz kabukları ile süslü bir saklama kabı. (kesin süslü birisin ) Bir sürü takın vardır, koyarsın içine...
jöly Üye omayra' Alıntı: Kalp şeklinde deniz kabukları ile süslü bir saklama kabı. (kesin süslü birisin ) Bir sürü takın vardır, koyarsın içine... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.. kendi yaptığım takılardan bir set...
omayra' Alıntı: Kalp şeklinde deniz kabukları ile süslü bir saklama kabı. (kesin süslü birisin ) Bir sürü takın vardır, koyarsın içine... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim.. kendi yaptığım takılardan bir set...
jöly Üye SALVADORE' Alıntı: imzamdaki aslanımı hediye ederdim (gerçegini tabiki) Genişletmek için tıkla ... ben de o aslanı bir güzel eğitir sana geri yollardım çünkü aslan seni yesin diye..
SALVADORE' Alıntı: imzamdaki aslanımı hediye ederdim (gerçegini tabiki) Genişletmek için tıkla ... ben de o aslanı bir güzel eğitir sana geri yollardım çünkü aslan seni yesin diye..