DeLmIrA Üye Originally posted by aran@Aug 27 2005, 05:26 PM n-gage ye olacak kilif yok sana kilif dikerdim [post=146119]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... haklısın bı kılıfta sana alırdım 6630-80 serisi daha cizilcek kategorıye gırmedı :P
Originally posted by aran@Aug 27 2005, 05:26 PM n-gage ye olacak kilif yok sana kilif dikerdim [post=146119]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... haklısın bı kılıfta sana alırdım 6630-80 serisi daha cizilcek kategorıye gırmedı :P
jewel_ma21 Üye Originally posted by DeLmIrA@Aug 27 2005, 05:31 PM avatarım pek sevılmedı galıba dolayısıyla ben ? :cray: jewelLERY tukanı :P [post=146124]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... yok delmira sana deil senden onceki arkadasa yazmistim ben avatarin guzel :artı: micox sanada bi hawai bileti
Originally posted by DeLmIrA@Aug 27 2005, 05:31 PM avatarım pek sevılmedı galıba dolayısıyla ben ? :cray: jewelLERY tukanı :P [post=146124]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... yok delmira sana deil senden onceki arkadasa yazmistim ben avatarin guzel :artı: micox sanada bi hawai bileti
mavizeybek Üye Originally posted by endoplazmix_550@Aug 27 2005, 10:30 PM toplu iğne alırdım [post=146336]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ne alaka yaw bende endoplazmige dikiş iğnesi alaım bari çilekeşe de kendini jiletlemesi için gillette sensor alırdım 2:
Originally posted by endoplazmix_550@Aug 27 2005, 10:30 PM toplu iğne alırdım [post=146336]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ne alaka yaw bende endoplazmige dikiş iğnesi alaım bari çilekeşe de kendini jiletlemesi için gillette sensor alırdım 2:
_CHiLeKesH_ Üye ben bu sefer hediye almıyorum istiyorum...mavizeybek jiletleri verdin yarabantlarıda senden..
PaNTeR Üye teOman'ın bütün kasetleri ve teOman imzalı akustik bir fender, bir kapo ve teOman'ın ellerinden bir pena... :artı:
teOman'ın bütün kasetleri ve teOman imzalı akustik bir fender, bir kapo ve teOman'ın ellerinden bir pena... :artı:
mavizeybek Üye Originally posted by _CHiLeKesH_@Aug 28 2005, 02:53 AM ben bu sefer hediye almıyorum istiyorum...mavizeybek jiletleri verdin yarabantlarıda senden.. [post=146587]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ne yarabandı yaw eskiden yarabandı m ı varmış çabut bağla zamanla geçer D bu arada bir üstekine de bir diskotek açardım iççinde rap yapsın diyem hiny:
Originally posted by _CHiLeKesH_@Aug 28 2005, 02:53 AM ben bu sefer hediye almıyorum istiyorum...mavizeybek jiletleri verdin yarabantlarıda senden.. [post=146587]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... ne yarabandı yaw eskiden yarabandı m ı varmış çabut bağla zamanla geçer D bu arada bir üstekine de bir diskotek açardım iççinde rap yapsın diyem hiny: