Caine Üye sana orjinal ve hakan şükür imzalı gs forması benden 2: hangi takımıda tuttugunu bilmiyom kusura bakmada ben gsliyim o yuzden sey ettim
sana orjinal ve hakan şükür imzalı gs forması benden 2: hangi takımıda tuttugunu bilmiyom kusura bakmada ben gsliyim o yuzden sey ettim
Tayfuns Üye sana ali samiyende sampiyonlar ligi final maci Gs-herhangı bı takım(FB harıc) baslama vurusu gs forması ıle :P
sana ali samiyende sampiyonlar ligi final maci Gs-herhangı bı takım(FB harıc) baslama vurusu gs forması ıle :P
Tayfuns Üye Originally posted by joker_bgli@Aug 19 2005, 03:59 PM Yurtdışında bir hafta tatil rezervasyonu ile gidiş dönüş uçak bileti. Ne dersin? [post=138288]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... eywallah derım al o zmn benden sana hawaı bileti sınırsız hızmet tam pansıyon :artı:
Originally posted by joker_bgli@Aug 19 2005, 03:59 PM Yurtdışında bir hafta tatil rezervasyonu ile gidiş dönüş uçak bileti. Ne dersin? [post=138288]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... eywallah derım al o zmn benden sana hawaı bileti sınırsız hızmet tam pansıyon :artı:
jewel_ma21 Üye Originally posted by cantuzla@Aug 26 2005, 12:30 AM ben bi g-unit kolyesi alırdım en orjinalinden [post=144735]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... bende var zaten baska bise al bana :rolleyes:
Originally posted by cantuzla@Aug 26 2005, 12:30 AM ben bi g-unit kolyesi alırdım en orjinalinden [post=144735]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... bende var zaten baska bise al bana :rolleyes:
emreakcali Üye 3cü tlf nunuda ben alirdim telsim ava turkcell ücünüde ayri tlfna taksin cikar tak ugrasmasin ha 3310 ha n70 bi tlf alirdim iste
3cü tlf nunuda ben alirdim telsim ava turkcell ücünüde ayri tlfna taksin cikar tak ugrasmasin ha 3310 ha n70 bi tlf alirdim iste