Legend_Come_Back Üye Originally posted by DeLmIrA@Jul 16 2005, 12:22 PM kendime 512lik mmc alirdim 2: 2: [post=110957]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... oldcityden dublex bir ev alırdım 2:
Originally posted by DeLmIrA@Jul 16 2005, 12:22 PM kendime 512lik mmc alirdim 2: 2: [post=110957]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... oldcityden dublex bir ev alırdım 2:
valmont2 Üye Originally posted by useless84@Jul 16 2005, 03:37 PM ben valmonta game boy advance alırdım :P o anlar [post=111054]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... valmont2 dende useless84 e bir sega dreamcast .. goruntusu manyantır dreamcastın.. ;
Originally posted by useless84@Jul 16 2005, 03:37 PM ben valmonta game boy advance alırdım :P o anlar [post=111054]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... valmont2 dende useless84 e bir sega dreamcast .. goruntusu manyantır dreamcastın.. ;
valmont2 Üye siyah kapagı ben sana degil delimakinaya yazmıstım .. yenisini oku.. endoplazmige bir tane beymen pantolon .. reklam olmaz dimi :
siyah kapagı ben sana degil delimakinaya yazmıstım .. yenisini oku.. endoplazmige bir tane beymen pantolon .. reklam olmaz dimi :
valmont2 Üye ya onuda kırmıslar .. bana kırılmamıs bişey lazım sana bir sana bir magnum dondurma .. cok severim.. aklıma o geldi
ya onuda kırmıslar .. bana kırılmamıs bişey lazım sana bir sana bir magnum dondurma .. cok severim.. aklıma o geldi
valmont2 Üye vay be.. dolma kalem.. al bendende sana bir tane 2b kalem.. sınavlarda kullanırsın.. ne kadar comertim dimi B)
vay be.. dolma kalem.. al bendende sana bir tane 2b kalem.. sınavlarda kullanırsın.. ne kadar comertim dimi B)
valmont2 Üye ne kadar comert bir adamsın sen canım :P benden sana limon c vitamini.. tabi tikin falan yoksa..