___kaptan___ Üye mürteza16' Alıntı: Elif Şafak - Aşk kitabı Genişletmek için tıkla ... Adamsın adamın dibisin sağol varol Canan tan-Aşkın sanal halleri kitabını alırdım
mürteza16' Alıntı: Elif Şafak - Aşk kitabı Genişletmek için tıkla ... Adamsın adamın dibisin sağol varol Canan tan-Aşkın sanal halleri kitabını alırdım
mürteza16 Üye ___kaptan___' Alıntı: Adamsın adamın dibisin sağol varol Canan tan-Aşkın sanal halleri kitabını alırdım Genişletmek için tıkla ... Adamın dibi: @__kaptan__ Sağol Kardeşim.
___kaptan___' Alıntı: Adamsın adamın dibisin sağol varol Canan tan-Aşkın sanal halleri kitabını alırdım Genişletmek için tıkla ... Adamın dibi: @__kaptan__ Sağol Kardeşim.
Casdee Üye ___kaptan___' Alıntı: Adamsın adamın dibisin sağol varol Canan tan-Aşkın sanal halleri kitabını alırdım Genişletmek için tıkla ... Üstünde kaptan yazan erzincan bakır saatinden alırdım pahalıya gelir ama olsun kardeşime
___kaptan___' Alıntı: Adamsın adamın dibisin sağol varol Canan tan-Aşkın sanal halleri kitabını alırdım Genişletmek için tıkla ... Üstünde kaptan yazan erzincan bakır saatinden alırdım pahalıya gelir ama olsun kardeşime
___kaptan___ Üye mürteza16' Alıntı: Adamın dibi: @__kaptan__ Sağol Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sağolun albayım Casdee' Alıntı: Üstünde kaptan yazan erzincan bakır saatinden alırdım pahalıya gelir ama olsun kardeşime Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun düşünmen yeter bende sana söyle altın kaplama lumia bir amiral gemisi tabiri ile anılan üst düzey bir Telefon alırdım
mürteza16' Alıntı: Adamın dibi: @__kaptan__ Sağol Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... sağolun albayım Casdee' Alıntı: Üstünde kaptan yazan erzincan bakır saatinden alırdım pahalıya gelir ama olsun kardeşime Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun düşünmen yeter bende sana söyle altın kaplama lumia bir amiral gemisi tabiri ile anılan üst düzey bir Telefon alırdım
___kaptan___ Üye ARM_TR' Alıntı: Turksat 4A Şakayı Geçelim Laptop Alırdım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah iphone 6 alırdım
ARM_TR' Alıntı: Turksat 4A Şakayı Geçelim Laptop Alırdım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah iphone 6 alırdım