bir üstekine suikast planı yap !!

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
bir üstekine suikast planı yap !!
arkadaşlar buna benzer bu konu var aynı olmayacak diğer konuda ölme şekli var bu konuda bir üstekini biz kendimiz plan kurup öldüreceğiz.? işte o planı yazın
İlk kurban benim buyrun :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Evinin 600 mt uzaklığında ki bir çatıdan tek kurşun ile kafasına sıkmak.

- - - Eklendi - - -

sniperla :ehe

Style72

Üye
sabah işe gitmek için dışarı çıkarken onu takip edeceğim. Tenha bir yerde onu kıstırıp bıçağı sırtına vurup sonra öldüğüne emin olmak için 2 el silah . Bu iş tamam . :D biraz acımasız oldum ama .

codblackops2

codblackops2

Üye
kalabalık bir yerde susturuculu tabancamla (14lü) tüm mermiyi üzerine boşaltıp hiç bişi olmamış gibi devam etmek :D

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
postacı kılığına girip. Evlerinin zillerini çalardım . Hoşgeldin bile demeden çantadan çıkarağım döner bıçağını karnına sapar sonra da hoşçakal diyeceğim. :)

otostopçu

otostopçu

Üye
karşısına geçip ucunu sivrilttiğim süpürgenin sapını ona doğrultarak oğlum bak git diye avazım çıktığı kadar bağracağım sonrada malum headshot :pokey::polis:

__xXx__

__xXx__

Üye
otostop çekersin arabama alırım sonra 100% etkili eter kullanır bayıltirim otoyola çıkar bi tirin önüne bırakırım

bill_

bill_

Üye
Bi gün otostopa çıktığnda seni bulup arabama alcam, snra kolana ilaç atıp uyutcam snrada arabayı uçurumdan aşağya yuvarlıcam :P

jackalmami

jackalmami

Üye
plan yapmaya hiç gerek yok evinden aldırdın mı olay bitmiştir. Yapamazsam volkan abimizden yardım isterim. Bu kadar basitmiş meğer...:D...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
çatıdan kafasına yumurta atmak :)

otostopçu

otostopçu

Üye
ellerini kollarını bağlayıp bir sandalyeye oturtmak saçını kazıtmak( 0 a vurdurmak-kel etmek )kafasından 5m yukarıya bir damlalık asmak her 15 sn de bir damla su akıtmak. Önüne birde tek kurşunlu tabanca koymak. Nasıl olsa o çıldırmak üzereyken kendini vurur :) mission complete

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
    Konu Sahibi
onu akşam uyurken kaçırıcağım. Sonra evmizin bodrum katına bir sandalyeye bağlayacağım. Ajdarı getirip 24 saat çıkıtamuz dinlettirteceğim. Nasıl olsa 24 saat dayanması mümkün değil :D sonra ortalıkta tanık kalmasın diye ajdarı şişleyeceğim.

bill_

bill_

Üye
onu akşam uyurken kaçırıcağım. Sonra evmizin bodrum katına bir sandalyeye bağlayacağım. Ajdarı getirip 24 saat çıkıtamuz dinlettirteceğim. Nasıl olsa 24 saat dayanması mümkün değil :D sonra ortalıkta tanık kalmasın diye ajdarı şişleyeceğim.
baak bu güzell :D

tarxhn

tarxhn

Üye
çöpçüyü üstüne salarım bak git der ve döver :ehe

bill_

bill_

Üye
sana dokunmaya gerek yok bu kpss seni zamanla öldürür zaten :D:D

Otroligt

Otroligt

Üye