___kaptan___ Üye otostopçu' Alıntı: beni öldüren çıkmadı daha Genişletmek için tıkla ... Hacııı bak sana suikast düzenleyeceğim alete bak baak RPG-7B ROKETATAR Çapı : 40 mm Tesirli Menzil : 1000 m Ağırlığı : 6850 g Atış Sürati : 4-6 m Suikast için uygun muuu - - - Eklendi - - - xone0x' Alıntı: Kapının önüne Patriot Döşedim Genişletmek için tıkla ...
otostopçu' Alıntı: beni öldüren çıkmadı daha Genişletmek için tıkla ... Hacııı bak sana suikast düzenleyeceğim alete bak baak RPG-7B ROKETATAR Çapı : 40 mm Tesirli Menzil : 1000 m Ağırlığı : 6850 g Atış Sürati : 4-6 m Suikast için uygun muuu - - - Eklendi - - - xone0x' Alıntı: Kapının önüne Patriot Döşedim Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye xone0x' Alıntı: ben bu kediyi bir yerde görmüştümde çıkaramıom Genişletmek için tıkla ... iyavuzoz
The East Üye türkiye patriot tan sonra avax alma planları var bnde hava kuvvetlerinde yüzbaşı oldugum için suikastımı onla yapcam Not: Askeriyeye ait te personel taşıma uçagı galba roket falan yok neyse iyi akşamlar
türkiye patriot tan sonra avax alma planları var bnde hava kuvvetlerinde yüzbaşı oldugum için suikastımı onla yapcam Not: Askeriyeye ait te personel taşıma uçagı galba roket falan yok neyse iyi akşamlar
___kaptan___ Üye F 35 & Ben deniz ___kaptan___ geliyoruuuuummmm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
everest22 Üye Otostopçu sana kantirdaki 5-1le saldircam plan basit Otostop çeken 2 güzel kiz yol kenarinda senin gelmeni bekliycek tam gelince otostop çekicekler sende durucaksin bende o sirada seni Bu silahla kurtulman biraz zor
Otostopçu sana kantirdaki 5-1le saldircam plan basit Otostop çeken 2 güzel kiz yol kenarinda senin gelmeni bekliycek tam gelince otostop çekicekler sende durucaksin bende o sirada seni Bu silahla kurtulman biraz zor
SkyLaBTR Üye Senin baglayacam, ayağına tuzu basacam ve keçiye hiç durmadan yalatacam . Böylece gülmekten karnın yarılacak. Suikast değil ama işkence
Senin baglayacam, ayağına tuzu basacam ve keçiye hiç durmadan yalatacam . Böylece gülmekten karnın yarılacak. Suikast değil ama işkence
otostopçu Üye everest22' Alıntı: Otostopçu sana kantirdaki 5-1le saldircam plan basit Otostop çeken 2 güzel kiz yol kenarinda senin gelmeni bekliycek tam gelince otostop çekicekler sende durucaksin bende o sirada seni Bu silahla kurtulman biraz zor Genişletmek için tıkla ... sis atma yeter
everest22' Alıntı: Otostopçu sana kantirdaki 5-1le saldircam plan basit Otostop çeken 2 güzel kiz yol kenarinda senin gelmeni bekliycek tam gelince otostop çekicekler sende durucaksin bende o sirada seni Bu silahla kurtulman biraz zor Genişletmek için tıkla ... sis atma yeter
Kiziltilki1 Üye Necom ben sana neyapayım bilemedim. Bağlayıp ajdarmı dinleteyim yoksa ayaklarından bağlayıp fosiftik cukurunamı daldırayım bilemedim. Kararı sen ver. İyi tarafıma denk geldin.
Necom ben sana neyapayım bilemedim. Bağlayıp ajdarmı dinleteyim yoksa ayaklarından bağlayıp fosiftik cukurunamı daldırayım bilemedim. Kararı sen ver. İyi tarafıma denk geldin.
_YldZEneS_ Üye hort ya bi altı üstü yoluna mayın döşeyip el çantasına c4 koyup 2tane roket atar ile takip edip 4tane seri katil yollarım o kadar yani
hort ya bi altı üstü yoluna mayın döşeyip el çantasına c4 koyup 2tane roket atar ile takip edip 4tane seri katil yollarım o kadar yani
Bahaxi Üye sen şimdi eski bi arabaya bineceksin .bense çok uzak bi mekandan roketatarım ve sniper ile seni dağatırdım.
sen şimdi eski bi arabaya bineceksin .bense çok uzak bi mekandan roketatarım ve sniper ile seni dağatırdım.