bir üstekine suikast planı yap !!

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:hmmm okadarda acımasız olamam ya arada müziği değiştirir şahdamar koyarım sorun yok yani hep aynı şarkı aynı şarkı nereye kadar değilmi :hmmm

Neeeeeeee şahdamar mıııı silahı ver bana nolur acil ihtiyacım var kafama sıkmam lazım :'( :( şahdamar diyo yaaa :( :( :(

zombaka

zombaka

Üye
hiç durmadan yalan dünyayı izletcem 6-7 saat sonra kendini öldürür zaten

saranghaee

saranghaee

Üye
bi sandalyeye bağlıcam yarım saat boyunca başına su damlıcak yukardan sonra 10 dk durdurup sonra yeniden devam edecek. Psikolojik gerilim :sirit:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bi sandalyeye bağlıcam yarım saat boyunca başına su damlıcak yukardan sonra 10 dk durdurup sonra yeniden devam edecek. Psikolojik gerilim :sirit:

Bu şekil 40 dakika boyunca su aynı yere damlayınca insanın beyni patlıyor eski bir Çin işkencesi.

otostopçu

otostopçu

Üye
4 sene ardı ardına lys-ygs sınavlarına silah zoru ille sokacağım belirli bir süre sonra dayanamayacak :haha:

çok sadistim :sirit:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kingmortall

Kingmortall

Üye
yatırıp saattlerce koyuna ayağını yalattıracağım gülmekten krılsın

otostopçu

otostopçu

Üye
2 saat sonra etkisini göstermeye başlayan zehir enjekte edeceğim ve bir koltuğa bağlayacağım ve iyilik yapıyım bide en sevdiği filmi açacağım karşınısa filimin sonunu göremeden :bye:

Amerikada Şuan Uygulamada Olan Bir İdam türü kendileri

otostopçu

otostopçu

Üye
beni öldüren çıkmadı daha :ehe

The East

The East

Üye
Olsun olsun bizim ikinci memleket Koreye yakın bi Ülkenin işkencesini uyguluyoz en azından :D :ehe
2.memleket derken?

- - - Eklendi - - -

beni öldüren çıkmadı daha :ehe
bir otobüs bulup şöförünü öldürürüm sonra nerde oturuyon bilmiyom o istikamet te giderim bakarım bir otostopçu kesin bizim otostopçu sonra bir bomba koyarım otobüse bir marketin önünde dururum derimki sen bekle ben bi winston mavi alim gelim çıkar kaçarım otobüsü patlatırım :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
2.memleket derken?

- - - Eklendi - - -

bir otobüs bulup şöförünü öldürürüm sonra nerde oturuyon bilmiyom o istikamet te giderim bakarım bir otostopçu kesin bizim otostopçu sonra bir bomba koyarım otobüse bir marketin önünde dururum derimki sen bekle ben bi winston mavi alim gelim çıkar kaçarım otobüsü patlatırım :D

Saranghaee ve ben kore hayranıyız ikinci memleketten kastım kore :D saranghaee ile aramızda yani :D

otostopçu

otostopçu

Üye
:hmmm korkmaanızı istemem ama korkun yani :ehe

[video=youtube;aG_C6nWYoz8]http://www.youtube.com/watch?v=aG_C6nWYoz8[/video]

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Forumda etkinlik açacağım hepiniz burada yorum yazmakla uğraşırken hepinizin Ip adresinizden nerede oturduğunuzu öğrenip tek tek atom bombası atacağım :eller:

otostopçu

otostopçu

Üye
2.memleket derken?

- - - Eklendi - - -

filmi izledim otostopçu intikam alıyor sonunda tek o canlı kalıyor geriye :zong:

Takipçi Satın Al

Üst Alt