Eykul
Üye
Bir Ulkede 'IRKCI' Insanlar Varsa O Ulke Geridir ..
Bir Halka, Bir Millete; Bir Eyalete Ne Olursa Olsun .. IRKCI'Likta bulunan Bir Devlet .. Geri Kalmistir ..
basit bir film çekimini bile haftalarca gündemde haber yapması buna örnek verilebilir mesela.
O zaman butun ulkeler geri kalmis.... Cunku het ulkede irkcilik var...malesef
Kendine bakan bakıyor.Milli gelir rekor seviyeye gelmis.Egitime milyonlarca lira yatırım yapiliyor.
Kriz var dendi dünyada ama Türkiyede ki fabrikalar köseyi döndü.İstihdam saglamaları için tesvik primleri de veriliyo yatırımcılara devlet tarafından.Ama kimse kimseye yattıgı yerden para vermez.Veririz diyenler bu ülkeyi geriye götürmek isteyenlerdir.
Tek yapmamız gereken azcık genis düsünüp gözümüzü açmak.
Ben Türkiyenin suan ki konumundan çok çok memnunum.
Abartısız her alandan gelisen bir ülke konumundayız.Egitim,saglık,ekonomi,ulasım,askeri savunma sanayi,teknoloji vs.
Televizyonlarda yada orda burda çıkıp Türkiye geriye gidiyor oraya buraya gidiyor diyenlere kimse inanmasın.
Halkımızı sadece tek bir çerceveden bakmaya zorlayanlardır o kisiler.Cahillik ortamı yaratmak isteyenlerdir.
her ülke bir alanda geridir
ama başka bir alanda da ileridir.
bilimde ileri olan bazı ulkeler ahlaksızlıkta ileri olabiliyorlar.
herşeye teknoloji yada para gozuyle bakmamak gerek
Kendine bakan bakıyor.Milli gelir rekor seviyeye gelmis.Egitime milyonlarca lira yatırım yapiliyor.
Kriz var dendi dünyada ama Türkiyede ki fabrikalar köseyi döndü.İstihdam saglamaları için tesvik primleri de veriliyo yatırımcılara devlet tarafından.Ama kimse kimseye yattıgı yerden para vermez.Veririz diyenler bu ülkeyi geriye götürmek isteyenlerdir.
Tek yapmamız gereken azcık genis düsünüp gözümüzü açmak.
Ben Türkiyenin suan ki konumundan çok çok memnunum.
Abartısız her alandan gelisen bir ülke konumundayız.Egitim,saglık,ekonomi,ulasım,askeri savunma sanayi,teknoloji vs.
Televizyonlarda yada orda burda çıkıp Türkiye geriye gidiyor oraya buraya gidiyor diyenlere kimse inanmasın.
Halkımızı sadece tek bir çerceveden bakmaya zorlayanlardır o kisiler.Cahillik ortamı yaratmak isteyenlerdir.
Bu dediklerin iyi hoş şeyler ama bunlar elde edilirken elden gidenlere yitirilenlerede bakmak gerekir.
Ayrıca bir ülkede açlık sınırı 900 tl iken askeri ücret 700 tl civarındaysa , dünyada belkide en pahalı benzin ve interneti kullanmasına rağmen kimsenin itiraz etmek aklına gelmiyorsa, yabancılara arazi satışı kolaylaşmaya devan ediyorsa vs...
Bu nedenler uzar gider...
meydanlarda bağıranlara inanmak yerine biraz kitap,gazete okusaydın bu yazdıklarına kendin de inanmazdın.bu yazdıklarının hepsinin aksini sana kanıtlardım ama o kadar boşa harcayacak vaktim yok
ahlak evrensel bir değer değildir.sana göre alakasız olan bana göre sıradan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?