Bir Turlu Pc den Program Yukleyemiyorum!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
scrtfckr

scrtfckr

Üye
    Konu Sahibi
Bir Turlu Pc den Program Yukleyemiyorum!!!
Iphone 3 g Amerikadan geldi Jailbreakli. 3.1.2 yuklu ve Itunes 9.1 kullanıyorum. Ayrıca Appsync 3.1 i de yukledim.

Itunes application dan program atarken hem aynı hatayı veriyo, "P4040032" it can not be played on this computer ve sonrada su hatayı veriyo eror "0xE8008001".

Ayrıca, itunes store dan authorized yapama gerktigini soyledi Beceremedim bir turlu, bulamadım bu authorized denen sey bu storun nersinde. Buda ayrı bi konu.

Bu durumda ne yapmam gerekir? Bilen arkadasların bilgilerine ihtiyacımız var

--------------- Ekleme ---------------

KUSRA BAKMAYIN BI YANLISLIK OLDU KONUYU ACARKEN. YARDIMDA BULUNACAK ARKADASLAR BURDAN SORUNA TAM MUAFFAK OLABİLİRLER...

Iphone 3 g Amerikadan geldi Jailbreakli. 3.1.2 yuklu ve Itunes 9.1 kullanıyorum. Ayrıca Appsync 3.1 i de yukledim.

Itunes application dan program atarken hem aynı hatayı veriyo, "P4040032" it can not be played on this computer ve sonrada su hatayı veriyo eror "0xE8008001".

Ayrıca, itunes store dan authorized yapama gerktigini soyledi Beceremedim bir turlu, bulamadım bu authorized denen sey bu storun nersinde. Buda ayrı bi konu.

KUSRA BAKMAYIN YANLISLIK USTUNE YANLISLIKKK!!!

ASIL SORU BURADAN OKUYABILIRSINIZ

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

Üye
itunes 9.1 nıye yukledın :S

komple kaldır eski versiyonu yükle :S

scrtfckr

scrtfckr

Üye
    Konu Sahibi
o zaman olur yani? peki eski versiyon derken 8.0 mı?

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

Üye
evet bırde o sekılde dene

scrtfckr

scrtfckr

Üye
    Konu Sahibi
Eski versiyon derken kac? 8.0 mı?

9.0 ı yukleme hatası veriyo simdi de ne yapacam? bi link yollayabilirmisiniz eski versiyon itunes icin ?

tavsiyen uzerine sildim Itunes 9.1.

Simdi hangi dusuk versiyonu yklesem su hata mesajı geliyo, Itnues can not be created because a new version of Itunes. En yeni surum cıktıgı icin yukleyemiyorum ne 8.2 yi ne 9.0 veya herhangi birisini. Bula bilecegim bi site var mi?

Ayrıca bu versiyon dusurme islemini yapabilirmiyim? Nasıl oladugunu arastırdım fakat pek bise anlamadım herhalde yalan bu isde.

Yardimin icin tesekkurler.

blue6996

Üye
Arkadaşlar aynı sorunu bende yasıyorum Vallahi yardıma ihtiyacım var ama ben şöle bi çözüm buldum yine yardımı dokunur belki cydia'a hacklous gibi bi bagıntı ekledikten sonra installous programını search yapın bulun indirin sonra o program aracılıgı ile indirebilirsiniz ama Wireless kullanarak yükleme yapıldıgı için cok zahmetli uzun bir yükleme oluyor özellikle yüksek yer kaplayan appleri yüklemesi 10 saate bile cıkabiliyor EĞER bu bilgisayar dan normal yükleyemememin sebebini açık net olarak bilen arkadaş veya bu sorunu yaşan biri varsa BİLDİKLERİNİ mutlaka benimle paylaşmasını dilerim İPOD İphone fark etmez... mail atan arkadaşlara şimdiden teşşekur ederim [email protected].

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt