Bir Türkçe Kelime

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Bir Türkçe Kelime
17 ingiliz kelimesine bedeldir."

Afyonkarahisarlilastiramadiklarimizdanmisiniz ?

Ingilizce tercümesi:

-Are you one of those people whom we tried unsuccessfully to make resemble the citizens of Afyonkarahisar?

Salihyet

Salihyet

Üye
ne ? :D

researcher

Üye
eskiden cekoslovakyalılastıramamaktan sikayetci olunurdu. Demek artık afyonkarahisarlılıstıramamak uzucu...

gknky

gknky

Üye
:kop:

komedi yaaa

kikaksk

kikaksk

Üye
nerden buluyolar böle şeyleri...

perfectlover

Üye
Gayet güzel. Bu mantıktan hareketle şunu söylersek yanlış olmaz. İngilizce'de 1.300.000 kelime var(800.000 kelime + 500.000 terim). Türkçe de ise yaklaşık olarak bu rakamın 1/9 u kadar. Ama Türkçemiz'deki bu 150.000 kelime 1.300.000 kelimeye eşdeğer. Yani kimse Türkçe, kelime haznesi bakımından zayıf bir dil demesin.

tofy

Üye
çok komik oluyor okurken ;)

jöly

Üye
titanic' Alıntı:
eskiden cekoslovakyalılastıramamaktan sikayetci olunurdu. Demek artık afyonkarahisarlılıstıramamak uzucu...

:kop: :kop:

ozzzy

ozzzy

Üye
zuhahaha bu bana mail olarak gelmişti

UndeRqRo.uNd

Üye
türkçe bundan dolayı zor bi dil : ))

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yanıt yok ama anlayamadığım bazı arkadaşlar komik bulmuşlar bende onların durumunu komik buldum... teşekkürler dostum...

jöly

Üye
sublieutenant' Alıntı:
yanıt yok ama anlayamadığım bazı arkadaşlar komik bulmuşlar bende onların durumunu komik buldum... teşekkürler dostum...

herkesin yorumu aynı olacak diye bir kural yok sen komik bulmamış olabilirsin diğer kişilere karşı saygılı olmamanı gerektirmez bu :angry:

canturk

canturk

Üye
zuahahahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
yaa öle tabi ne sandınız :kop: :kop: nie biz ingilizce ögrenioruz dersiniz ??? cunku ingilizler turkce ögrenemiolar :kop: :kop:

Gokhan43

Gokhan43

Üye
DeLmIrA :kop:

cirkinn

Üye
Türkçeden üstün dil varmı ? cvp: tabiki HAYIR

iremm

iremm

Üye
:ehe süper komedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt