Bir Toplanın Arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Bir Toplanın Arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar bu konunun MeeGo ile doğrudan alakası yok yalnız bir facebook grubunda bana ve mert_1047 adlı üyeye çirkin sözler sarfedilmesinden dolayı cevap verme gereği hissettim. Benle veya bu kişi ile ilgili bir derdiniz varsa, diyecek sözünüz varsa erkek gibi karşıma çıkar, konuşursunuz yoksa bulur koyarım buraya her ne yazdıysanız.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ne desem bilemedim serdar, her kim ne yapmissa ayip etmis.

fLuke!

fLuke!

Üye
:hmmm

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
onlar kendilerini çok iyi biliyor da yazılanları buraya koyunca göreceğim hepsini.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
madem ortada bir yazı var bunu biliyorsunuz koyun buraya herkes görsün
bu şekilde insanlar terüddüt te kalıyor şahsen ben üzerime alındım
sizinle son konuşmadan ötürü

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Oraya yazdıklarınızı bana yazın cesaretiniz varsa ilyas bana koydurma o yazılanları. Benim yaptıklarımı, emeğimi, kimlerle iletişim içinde olduğumu bilen biliyor kimseye yalan da söylemem.
çamur at izi kalsın. Foyan ortaya çıktı, koşa koşa gittin facebook grubunda bize saydırdınız Hele o diğer arkadaş gelsin bakalım nerede benle kavga etmiş rezil etmiş? O kadar uyarmamıza rağmen gitti n9 aldı şimdi ilan koydu alıcı bekliyor. Bana hakaret ettin ve ben rezil oldum öyle mi?
önce siz ağınızı toplayın, terbiyenize hakim olun, doğru iş yapın ondan sonra konuşalım.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
güzel kardeşim kim ne yazmış koyun buraya herkes görsün ozaman buyrun

- - - Eklendi - - -

bekliyorum hadi ama yorgunum uykum var
ayrıca benim herşeyim acık gelin buyrun sizde gruba kim ne yazmış kiminle ne işiniz varsa buyrun
ugraşacak hic halim yok kusura bakma

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
güzel kardeşim kim ne yazmış koyun buraya herkes görsün ozaman buyrun

- - - Eklendi - - -

bekliyorum hadi ama yorgunum uykum var
ayrıca benim herşeyim acık gelin buyrun sizde gruba kim ne yazmış kiminle ne işiniz varsa buyrun
ugraşacak hic halim yok kusura bakma
hayır efendim uğraşacak haliniz olacak. gönderileri sildiğini de biliyorum o yüzden oraya girmenin bir anlamı yok. tabi silinmeden yazılanların bazılarına eriştim. ağlarken iyi yakalanınca halim yok. çok iyi ya!

bakalım oltaya neler takılmış?

Kadir Cem' Alıntı:
Onlar çok bilmiş kendini beğenmiş adamlar abi ben de kavga ettim prime la ama onlar kendilerini üstün görüyorlar rezil ettim bıraktım onu orada
Arkadaşlar bu nerede oldu bilen gören var mı :D? Ben bu kişiyle ne zaman kavga ettim de rezil oldum?
Aa dur o öyle olmadı, biz n9'u sadece android kullanmak için alırsan pişman olursun dediğimizde sözde aynı hesapla giriş yapan başka biri bana hakaret etmişti öyle değil mi? Öyle olmadı ama değil mi burada kafanda uydurduğun bir şeyi gururla yazdığına göre bana hakaret edip "rezil ettiğini" sanan kişi yalnızca sen olabilirsin. Hatta iki defa olmuştu aynı şey. Ha bu arkadaş şu anda da cihazı elden çıkarmak için takas konuları açıp duruyor.

ne olursa olsun biz önce kendimize bakmalıyız ;) boş verin
He şunu bileydin. Şu lafı kendine en başta söyleseydin şimdi bunların hiçbirini yaşamıyor olurdun.

Kadir Cem' Alıntı:
Prime ne yapmış şu ana kadar ergenler ya
abilerime sordurdum diyor :D asdfg manyak ya sen kimsin lan
ortalıgı karıştırıp heryeride dagıtırız buda mesele degil encokda beni soruşturup arastırmış ya ya havlevela hayalet adam araştırılırmı :D
Şöyle diyeyim, araştırıyorum, okuyorum ve elimden geldiğince doğru bilgi paylaşıyorum sizin çamur at izi kalsın tekniğinizin aksine. Ayrıca her ortamını bulunca ağzımı da bozmuyorum. Yazdıklarımın da arkasında duruyorum olmayan ikinci bir şahsa suç atmak yerine. ;)
Ha bir de abilerime değil oytun'a ve bir tmo moderatörüne ilyas kim şeklinde sordum. bu kişilerin yaşları benle aşağı yukarı aynı. bu da aylar önce olan bir şey. yani çok uzun zamandır ne olup bittiğini biliyorum. sorduğum moderatör kendisini tanımadı. niye tanımadı? çünkü ilyas'ın alakadar olduğunu iddia ettiği projelerde çalışan kişilerin hepsinin iletişim adreslerine bu kişiler sahip. onlara her konuda yardımcı oluyorlar ama niyeyse ilyas yok bunların içinde.

neyse tamam kapatalım adamın arkasından konuştu dedirtmem kendime :) bana da musade işlerim var biraz
e bunu dedin de arkamdan konuştun? benim senle bir sorunum yoktu ki sadece niye yapmadığın şeyler üzerinden prim yapmaya çalıştın ben bunu anlamadım. o facebook grubunda kendin olarak insanlara yardım etseydin?

• Beğen
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
konuyu ben silmedim o konuyu acan da A-MeeGo adı shurman sadece arkadaşım
size karşı bir lafım kötü sözüm varmı?

ayrıca bunu size haber edenin ve kimlerinde grupda oldugunu cok iyi biliyorum bu da sorun degil
he hakkınızda kötü kelime sarfettiysem şikayet edin zoruma gitmez

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
konuyu ben silmedim o konuyu acan da A-MeeGo adı shurman sadece arkadaşım
size karşı bir lafım kötü sözüm varmı?

ayrıca bunu size haber edenin ve kimlerinde grupda oldugunu cok iyi biliyorum bu da sorun degil
he hakkınızda kötü kelime sarfettiysem şikayet edin zoruma gitmez
Kimmiş onlar söyle bakalım? Kim haber etmiş bana?

Shurman diye biri yok. Qtweak'in geliştiricisi Schturman diye birisi var o da Türkçe bilmiyor. Böyle biri varsa bile geliştirici falan değil. O hesapta yazı yazan ya sensin ya da kendin görevlendirdiğin birisi. İki şekilde de aynı hesaba geliyor orada yapılanlar. Kısaca artık bunu yapma rica ediyorum, herkes gibi normal paylaşım yap öyle saygı kazan yalanla dolanla yapma bu işleri.

• Beğen
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
kim yapmış veya kim haber etmişse iyi yapmış eyvallah ;)
shurman tabiki geliştirici degil sadece kücük pratik yapmış bir kullanıcı
benimle ilgisi yok bu kişinin
qtweak geliştiricisi ile uzaktan yakından baglantısı bile yok bu nerden cıktı?

neyse tamam güzel kardeşim benim kimse ile hicbir meselem yok kimseye hakaretim veya tahrik edici bir sözüm de yok olamazda :)

ne olursa olsun özür dilerim hakkını helal et

ayrıca maxicep üyeleri ve yöneticilerin den de özür dilerim

ben konuyu kapattım herkese hayırlı ramazanlar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar burası forum kıraathane değil kendi şahsi meseleleriniz pm yoluyla çözün :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt