güzel kardeşim kim ne yazmış koyun buraya herkes görsün ozaman buyrun
- - - Eklendi - - -
bekliyorum hadi ama yorgunum uykum var
ayrıca benim herşeyim acık gelin buyrun sizde gruba kim ne yazmış kiminle ne işiniz varsa buyrun
ugraşacak hic halim yok kusura bakma
hayır efendim uğraşacak haliniz olacak. gönderileri sildiğini de biliyorum o yüzden oraya girmenin bir anlamı yok. tabi silinmeden yazılanların bazılarına eriştim. ağlarken iyi yakalanınca halim yok. çok iyi ya!
bakalım oltaya neler takılmış?
Kadir Cem' Alıntı:
Onlar çok bilmiş kendini beğenmiş adamlar abi ben de kavga ettim prime la ama onlar kendilerini üstün görüyorlar rezil ettim bıraktım onu orada
Arkadaşlar bu nerede oldu bilen gören var mı

? Ben bu kişiyle ne zaman kavga ettim de rezil oldum?
Aa dur o öyle olmadı, biz n9'u sadece android kullanmak için alırsan pişman olursun dediğimizde sözde aynı hesapla giriş yapan başka biri bana hakaret etmişti öyle değil mi? Öyle olmadı ama değil mi burada kafanda uydurduğun bir şeyi gururla yazdığına göre bana hakaret edip "rezil ettiğini" sanan kişi yalnızca sen olabilirsin. Hatta iki defa olmuştu aynı şey. Ha bu arkadaş şu anda da cihazı elden çıkarmak için
takas konuları açıp
duruyor.
ne olursa olsun biz önce kendimize bakmalıyız

boş verin
He şunu bileydin. Şu lafı kendine en başta söyleseydin şimdi bunların hiçbirini yaşamıyor olurdun.
Kadir Cem' Alıntı:
Prime ne yapmış şu ana kadar ergenler ya
abilerime sordurdum diyor

asdfg manyak ya sen kimsin lan
ortalıgı karıştırıp heryeride dagıtırız buda mesele degil encokda beni soruşturup arastırmış ya ya havlevela hayalet adam araştırılırmı
Şöyle diyeyim, araştırıyorum, okuyorum ve elimden geldiğince doğru bilgi paylaşıyorum sizin çamur at izi kalsın tekniğinizin aksine. Ayrıca her ortamını bulunca ağzımı da bozmuyorum. Yazdıklarımın da arkasında duruyorum olmayan ikinci bir şahsa suç atmak yerine.

Ha bir de abilerime değil oytun'a ve bir tmo moderatörüne ilyas kim şeklinde sordum. bu kişilerin yaşları benle aşağı yukarı aynı. bu da aylar önce olan bir şey. yani çok uzun zamandır ne olup bittiğini biliyorum. sorduğum moderatör kendisini tanımadı. niye tanımadı? çünkü ilyas'ın alakadar olduğunu iddia ettiği projelerde çalışan kişilerin hepsinin iletişim adreslerine bu kişiler sahip. onlara her konuda yardımcı oluyorlar ama niyeyse ilyas yok bunların içinde.
neyse tamam kapatalım adamın arkasından konuştu dedirtmem kendime

bana da musade işlerim var biraz
e bunu dedin de arkamdan konuştun? benim senle bir sorunum yoktu ki sadece niye yapmadığın şeyler üzerinden prim yapmaya çalıştın ben bunu anlamadım. o facebook grubunda kendin olarak insanlara yardım etseydin?