bir tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X-pro161

Üye
    Konu Sahibi
bir tavsiye
c6-01i garantiye gönderdim yeni cihaz istermisiniz dedi evet dedim:D 701 vereceklerdi başka alamazmıyım dedim n8 veya e6tıdan nbaşka veremeyiz dediler hangisi daha iyidir e6 nasıl bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
tabiki n8 e6tıda ne:D

X-pro161

Üye
    Konu Sahibi
e6tıda ne derken arasındaki fark çokmu

X-pro161

Üye
    Konu Sahibi
ekran büyüklükleri nasıl binternetten bakamıyorum şuan kusura bakma ama

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
ne kusuru avatarımdaki soldaki n8 e6 tı ise

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
701 ;)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
c6-01i garantiye gönderdim yeni cihaz istermisiniz dedi evet dedim:D 701 vereceklerdi başka alamazmıyım dedim n8 veya e6tıdan nbaşka veremeyiz dediler hangisi daha iyidir e6 nasıl bilmiyorum
Nasıl garantiye yolladın :)

• Beğen
Tepkiler: omerbekiroqlu
Invoke

Invoke

Üye
701 iyi değil mi? Kamera olarak en iyisi n8 olması gerekir.

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Aynen symbian belle kullanıyor, n8 daha eski sanırım ama kamerası iyi ekran büyük dediğin gibi. 701 kamerası da iş görür 8mpixel nokianın kameraları iyi oluyor, carl zeiss lensi vardır herhalde. Bilmiyorum 701i ama genelde öyle oluyor :D

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Aynen symbian belle kullanıyor, n8 daha eski sanırım ama kamerası iyi ekran büyük dediğin gibi. 701 kamerası da iş görür 8mpixel nokianın kameraları iyi oluyor, carl zeiss lensi vardır herhalde. Bilmiyorum 701i ama genelde öyle oluyor :D
701 5 mp değil mi

• Beğen
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
n8 12mp 701 5mp e6 8mp ama n8 ve e6 belle rerresh 701 fp2 ama uygulamaların hepsi n8 ve e6tıyada oluyor kalavye hariç hepsi aynı yazılımın neredeyse

X-pro161

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n8 aldım konuyu kitleyecek bir admin varsa kitlesin

rzgzm

rzgzm

Üye
beyler 701 8mp ama zeiss lensi yokbu arada hayırlı olsun ama telefon modeli seçme hakkı veriyorlar mı öyle ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt