asosyalleştirir maxicepte hiç olmazsa birşeyler öğreniyon facebook'ta "son duruma bir el at" "Profil fotosunu beğenirmisin?"soruyorum sizlere
sosyal sitelere bağımlı olmak facebook twitter gibi insanları sosyalleştirir mi asosyalleştirir mi?
Bence asosyalleştirir.
falan filan hem boş hemde asosyalleştirir facebook'tan çok maxicepteyim 
asosyalleştirir maxicepte hiç olmazsa birşeyler öğreniyon facebook'ta "son duruma bir el at" "Profil fotosunu beğenirmisin?"falan filan hem boş hemde asosyalleştirir facebook'tan çok maxicepteyim
![]()

asosyalleştirir maxicepte hiç olmazsa birşeyler öğreniyon facebook'ta "son duruma bir el at" "Profil fotosunu beğenirmisin?"falan filan hem boş hemde asosyalleştirir facebook'tan çok maxicepteyim
![]()

![]()
aynen öyle Bende son 1 aydır maxicepte daha çok takılıyorum faceye sadece mesajları kontrol için giriyorum
adamlar yararlı birşey yapsa için yanmayacak adam akıllı sohbet eden yok küfür eden çok 
Aynen mesaj için giriyorum birde sony'nin sayfasını falan beğendim girip bakıyorum. Maxicep o kadar asosyalleştirmez tam aksine Bakınız: Maxicep Buluşmalarıaynen öyle Bende son 1 aydır maxicepte daha çok takılıyorum faceye sadece mesajları kontrol için giriyorum
adamlar yararlı birşey yapsa için yanmayacak adam akıllı sohbet eden yok küfür eden çok
![]()

Aynen mesaj için giriyorum birde sony'nin sayfasını falan beğendim girip bakıyorum. Maxicep o kadar asosyalleştirmez tam aksine Bakınız: Maxicep Buluşmaları![]()

Kullanış biçimine göre değişir bence
buda doğru bir yaklaşımKullanış biçimine göre değişir bence
Evet doğru bir yaklaşım ama iyi anlamda kullananların sayısı az benim görüşüm 
"Bağımlılık" diyorsun bu yüzden asosyalleştirir. Bağımlı olmayıp düzgün kullanırsan, aktivite falan düzenlersen sosyalleştirir.
ne yazıkkiNasıl düşündüğün nasıl kullandığına bağlı,şahsen öyle facemiş,tıvıtırmış ıvır zıvır sevmem.
Hoşlanmıyorum öyle yerlerden![]()

![]()

bence facebook tada öğrenim-öğretim amaçlı çok şey var...
Bana göre; kişiye göre değişir. çekirdek(tek-çift-dört) meselesi bu![]()
Yahu faceye giriyorlar sabahtan akşama kadar takılıyo bir gün sordum ne yqpıyorsun okadar saat hiç bişiler begenip fotolara bakıyorum dedi şok oldum.

sosyal siteleri bilmiyorum ama 2 sene önce World Of Warcraft a başladığımda Asasyolleşme ne demek öğrenmiştim![]()