bir tartışma konusu :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
bir tartışma konusu :D
soruyorum sizlere :D

sosyal sitelere bağımlı olmak facebook twitter gibi insanları sosyalleştirir mi asosyalleştirir mi?

Bence asosyalleştirir.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
soruyorum sizlere :D

sosyal sitelere bağımlı olmak facebook twitter gibi insanları sosyalleştirir mi asosyalleştirir mi?

Bence asosyalleştirir.
asosyalleştirir maxicepte hiç olmazsa birşeyler öğreniyon facebook'ta "son duruma bir el at" "Profil fotosunu beğenirmisin?" :) falan filan hem boş hemde asosyalleştirir facebook'tan çok maxicepteyim :ehe

Symbianize

Symbianize

Üye
asosyalleştirir maxicepte hiç olmazsa birşeyler öğreniyon facebook'ta "son duruma bir el at" "Profil fotosunu beğenirmisin?" :) falan filan hem boş hemde asosyalleştirir facebook'tan çok maxicepteyim :ehe

+1 :oke:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye

Katılıyorum :d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

:oke: aynen öyle Bende son 1 aydır maxicepte daha çok takılıyorum faceye sadece mesajları kontrol için giriyorum:D adamlar yararlı birşey yapsa için yanmayacak adam akıllı sohbet eden yok küfür eden çok :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
:oke: aynen öyle Bende son 1 aydır maxicepte daha çok takılıyorum faceye sadece mesajları kontrol için giriyorum:D adamlar yararlı birşey yapsa için yanmayacak adam akıllı sohbet eden yok küfür eden çok :D
Aynen mesaj için giriyorum birde sony'nin sayfasını falan beğendim girip bakıyorum. Maxicep o kadar asosyalleştirmez tam aksine Bakınız: Maxicep Buluşmaları :ehe

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Kullanış biçimine göre değişir bence

• Beğen
Tepkiler: 55_BeRKaN_55
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Nasıl düşündüğün nasıl kullandığına bağlı,şahsen öyle facemiş,tıvıtırmış ıvır zıvır sevmem.
Hoşlanmıyorum öyle yerlerden:)

Revengeful

Emekli Yönetici
"Bağımlılık" diyorsun bu yüzden asosyalleştirir. Bağımlı olmayıp düzgün kullanırsan, aktivite falan düzenlersen sosyalleştirir.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
"Bağımlılık" diyorsun bu yüzden asosyalleştirir. Bağımlı olmayıp düzgün kullanırsan, aktivite falan düzenlersen sosyalleştirir.

face kullanımının %1 e yakın bir kısmı aktivite yapıyordur galiba. Geri kalani ancak reklam yapsın küfür etsin yok ilk yorumu attım diye sevinsin diğerleri bi kro resmi paylaşsın diğer ergen ve aklı geriler de bunu 10 yere yapıştır dileğin gerçek olacak desin. Facebookun gerçeği bu :D ne yazıkki

- - - Eklendi - - -

Nasıl düşündüğün nasıl kullandığına bağlı,şahsen öyle facemiş,tıvıtırmış ıvır zıvır sevmem.
Hoşlanmıyorum öyle yerlerden:)

tıvıtır :kop2:

jackalmami

jackalmami

Üye

bence facebook tada öğrenim-öğretim amaçlı çok şey var...

Bana göre; kişiye göre değişir. çekirdek(tek-çift-dört) meselesi bu :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

bence facebook tada öğrenim-öğretim amaçlı çok şey var...

Bana göre; kişiye göre değişir. çekirdek(tek-çift-dört) meselesi bu :D

e tabi kişiye göre değişir de yani. Bunu o senin dediğin amaçta kullanan çok az insan var

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Yahu faceye giriyorlar sabahtan akşama kadar takılıyo bir gün sordum ne yqpıyorsun okadar saat hiç bişiler begenip fotolara bakıyorum dedi şok oldum.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Yahu faceye giriyorlar sabahtan akşama kadar takılıyo bir gün sordum ne yqpıyorsun okadar saat hiç bişiler begenip fotolara bakıyorum dedi şok oldum.

o yalan söylemiştir. O kadar sade takılmaz face de :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
çoğunlukla aktivite amaçlı kullanırım telefonuda çok kullanırım

StunnerDead

StunnerDead

Üye
sosyal siteleri bilmiyorum ama 2 sene önce World Of Warcraft a başladığımda Asasyolleşme ne demek öğrenmiştim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt