Bir Susarsam Hiç KonuşmayaCağım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Bir Susarsam Hiç KonuşmayaCağım..
Evet çok özledim.
Bir Susarsam Hiç KonuşmayaCağım.. Bir bakışını bile özledim.
Tadım yok ne kadar uğraşsam da tadım yok işte.
Klavyenin hangi tuşuna bassam özlemim çığlık çığlığa tutamıyorum ki kendimiharfler ‘toparla bizi’ diye tehditlerde ..
Susarsam biliyorum ki hiç konuşmayacağım.Kaç mevsim geçti oysa..Kaç mevsim başlarken ‘bu seferkini kaldıramayacağım artık! ‘ dedim hepsini kaldırdım yine de.Bu mudur güç sensizken yaşamak mıdır hayata kaldığım yerden devam etmek midir(?) Yüreğimin bir tarafı yanık .
Neredesin kimlerlesin yaşıyor musun?.
Haklıydın ‘Aşk değil bu çöldeki salgın’.
Eğer eğer konuşmaktan senden vazgeçersem biliyorum bir daha hiç konuşmayacağım.Böylesi bir suskunluğa ihtiyacım var belki de...Ben sustuktan sonra sen gelsen neye yarar ki!
Rüyalarımda martı nefesiyle yelkeni dolmuş iskeleme yanaşan kırmızı bir yelkenli varben suskunum sadece bakıyorum.’Gel gidelim’ diyor.
Gitmiyorum.Susmuşum çünkü..
Bir kere susarsam konuşmam bilirsin.
Başka başka insanlar vardır hayatında sen yalnız kalmayı başaramazsın tıpkı bir yüreğin yanında uzun kalmayı başaramadığın gibi.
Tenler tenine kazınır ruhun dayanılmaz gelir ruhlara ve sen gidersin.Senin limanın yok sevgili..Açık denizlerde gidebildiğin yere kadar gidersin.Yol bitmez sen bitmezsin.
Seni düşündükçe hala ağlayabiliyorsam özlemim içimi yakıyorsa sevdamın uçsuzluğundandır..Ben bu sevdayı yarı yolda kaldığımda elimden tutacak bir elin varlığına inanarak yaşamıştım.Sen okyanusun bir ucundan el sallarken göremiyorum.Duymuyorum seni.Sustum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...