bana neden küstüğünüzü sorabilirmiyim.DiaBLoS™;1029644' Alıntı:Fatih sana küstüm![]()
sağolUmarım iyi bir iş bulursun gönlüne göre![]()
inşallahumarım güzel bi iş bulursun. bu devirde çalışmak lazım
oy oğlum benim gelcem inşallahfatihsagohiphop™;1028822' Alıntı:ne olur çabuk gel gelemessen ben sana bir bilgisayar alırım
internetide bağlattırırım yeterki gel
annee beni bırakmaaa![]()
alın bana pc seliye yardım fonu açalım...imzamdaDiaBLoS™;1029110' Alıntı:Höyt ne oluyor bakemBen varken sen nasıl pc alacan kardeşim
O benim annem.. İlk göz ağrısıyım bikerem
![]()

sağolasıninşallah kısa sürede iş bulursun
Dj Airmax™;1029303' Alıntı:annem birtanecik ablam benım allah en çok mutlu olacagın işi versin sana SENİ ÖZLEYECEGİZ
insallah bulurum sağolun
--------------- Ekleme ---------------
hadi be sendebenim annem o vermem annemi kimseye
![]()
sizi seviyorumDiaBLoS™;1029333' Alıntı:Hoyt sende nerden çıktınİlklerin yeri değişmez .. Biz hep ilk olduk öylede kalacağız
![]()
kızdırmayın oğlumufatihsagohiphop™;1029630' Alıntı:ne ya bi sago sözü kullandık diye çok mu rap dinlemiş oluyoz(aslında çok dinliyom ama nese)sen benim şirin oğlum
neden bana güldüğünüzü sorabilirmiyim
bana neden gülüyonuz kardeşim.

paylaşamıyorsun ya ona guluyorumfatihsagohiphop™;1029630' Alıntı:ne ya bi sago sözü kullandık diye çok mu rap dinlemiş oluyoz(aslında çok dinliyom ama nese)
neden bana güldüğünüzü sorabilirmiyim
bana neden gülüyonuz kardeşim.
paylaşmam tabi kimseye kaptırırmıyım ben annemiDj Airmax™;1029787' Alıntı:paylaşamıyorsun ya ona guluyorum

inşallah sağolunEn kısa sürede iş bulman dileğiyle.
inşallah...teşekkürleren kısa zamanda gönlüne göre bi iş bulman dileğiyle
evet fatih ve diablos hariç herkes benim kardeşim...onlar benim oğullarımfatihsagohiphop™;1030368' Alıntı:paylaşmam tabi kimseye kaptırırmıyım ben annemi
kendinize başka anne bulun![]()

ben özledim bile...o kadar kötüyüm ki...anlatamam iş bulamadım hala yyaaacanım arkadaşım umarım gönlüne göre ii bir iş bulursun
ve seni çok özlicem![]()
hele bi kıy bak napıyom ben sanaDj Airmax™;1032258' Alıntı:kıyamam![]()

pala remzi çok gonusuyon suus leeeynDj Airmax™;1032326' Alıntı:hadi be sende![]()

fatihsagohiphop™;1032341' Alıntı:pala remzi çok gonusuyon suus leeeyn
agrasifiimm kompleksliyiimm ben adamı kodummu otuttururum![]()

ya ben sana iş bulurum sen dert etmeyaaa offf çok sıkılıyorum iş bulamadım hala...