Bir Sorun Var (ACİL)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bir Sorun Var (ACİL)
Arkadaşlar şimdi benim telefonda bir sürü HD(720P) video var.hepsi mp4 formatında.bazı internetten indirdiğim 1080P videoları format factory den 720p ye düşürüyorum.ama ekran bir türlü tam olmuyor.bunun çözümünü bilen varmı?

örnek resimler 8 Mile Filminden;

Format Factory den bütün ekran genişliği modlarını denedim.(4:3,16:9,5:4 vs) bir sürü şarkı klibi var hepsindede aynı şey oluyor :D

fikri olan?

cukuleaks

Üye
Video converterdan çevirsene ekran büyüklüğüne göre :ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ya 1280*720 ye çevirdim yine olmadı 800*600 800*480 de çevirdim yine olmadı :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

1366x768 denesen bide :D
telefon açmazki :D

- - - Eklendi - - -

çözüm yokmu ya gerçekten uyuz oldum sgs in ekranı 16:9 videolarda 16:9 ama böyle gösteriyor çok sinir bozucu :D

- - - Eklendi - - -

Yardım edecek yokmu ya? :(

enes-1907

enes-1907

Üye
Arkadaşlar şimdi benim telefonda bir sürü HD(720P) video var.hepsi mp4 formatında.bazı internetten indirdiğim 1080P videoları format factory den 720p ye düşürüyorum.ama ekran bir türlü tam olmuyor.bunun çözümünü bilen varmı?

örnek resimler 8 Mile Filminden;

Format Factory den bütün ekran genişliği modlarını denedim.(4:3,16:9,5:4 vs) bir sürü şarkı klibi var hepsindede aynı şey oluyor :D

fikri olan?
telefonunun markasını söyle bana galaxy s plus mı yoksa galaxy s advance mı

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
normal Bildiğin Galaxy S :D 800*480 ekran çözünürlüğü var.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes bilgisayarda actiginda nasil gorunuyo? videolar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
pc de açtığımdada videoların üst,alt kısmında siyahlıklar var.yani videoların kendisinden var bu olay.benim bahsettiğmide bu işte format factory den bütün ayarları denedim ama o siyah yerleri kaldıramadım :S

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Allok MPEG4 Converter dene :oke: Ben onu kullanıyorum bütün video dönüştürme işlemlerim için.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
dediğin program 1080P videoları 720P ye düşürünce işe yaradı :) ama 720P den MP4 720P yine aynı :(

fnldstntn

Üye
Boşuna uğraşma direk çevirmekle olmaz bir video editörü ile videoya zoom yapıp editlemen gerek fakat ozamanda sağdan ve soldan görüntüler eksilir yani bu videoların çıkildiği çözünürlülük bu...

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Boşuna uğraşma direk çevirmekle olmaz bir video editörü ile videoya zoom yapıp editlemen gerek fakat ozamanda sağdan ve soldan görüntüler eksilir yani bu videoların çıkildiği çözünürlülük bu...
yapma be :(

- - - Eklendi - - -

demekki bunun kaliteyi bozmadan bir çözümü yokmuş..konu kilitlenebilir..

enes-1907

enes-1907

Üye
Allok MPEG4 Converter dene :oke: Ben onu kullanıyorum bütün video dönüştürme işlemlerim için.
evet furkan doğru söylüyor bak...sana linki de attım

pc ye kurduktan sonra programı aç ..orada çevireceğin videoyu basılı tut programdaki boş sayfaya at sonra;

output fotmat seçeneğine sony walkman mpeg-4 formatı seç. sonra;

video quality felan superb yap ve audio kalitesinide best yap ki yüksek kaliteli olsun çevirdiğin video ...,işlem bu kadar sonrada convert tıkla çevirme bitince dosya c: dosyasının içindeki mp4 format yazan yere gidiyor ordan kopyalayabilirsin

blacktalon

blacktalon

Üye
Allok iyidir benim n73 te onu kullanıyodum ve telefona gore çıkartıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt