arkadaşlar ben androıd kullanıyorum tavsiye ettiginiz antivirüs varmı benim tabletim donuyorda
Silinen Üye 2454346 Kapalı Hesap Konu Sahibi bir sorum vardı arkadaşlar ben androıd kullanıyorum tavsiye ettiginiz antivirüs varmı benim tabletim donuyorda
Lohengram Üye En iyisi TrustGO: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dr.Web bana göre en dandik olan her zırta uyarı veriyor,reklamlara bile karışıyor.
En iyisi TrustGO: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dr.Web bana göre en dandik olan her zırta uyarı veriyor,reklamlara bile karışıyor.
Silinen Üye 2454346 Kapalı Hesap Konu Sahibi Caynogenmodd' Alıntı: En iyisi TrustGO: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dr.Web bana göre en dandik olan her zırta uyarı veriyor,reklamlara bile karışıyor. Genişletmek için tıkla ... Dediğiniz uygulamayı deniyorum
Caynogenmodd' Alıntı: En iyisi TrustGO: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dr.Web bana göre en dandik olan her zırta uyarı veriyor,reklamlara bile karışıyor. Genişletmek için tıkla ... Dediğiniz uygulamayı deniyorum
Silinen Üye 2454346 Kapalı Hesap Konu Sahibi onu kullandım beğendim ama avgnin pro olanını kullanıyom.virüslü olabilirmi ?
demirkan_1999 Üye Tabletine ES Task Manager yükle , önbelleği falan temizle biraz daha hızlanır tabletin . Donması için illa virüs olmasına gerek yok
Tabletine ES Task Manager yükle , önbelleği falan temizle biraz daha hızlanır tabletin . Donması için illa virüs olmasına gerek yok
andezitt Üye Şimdi sen virüs programı Yüklüyon ya o sürekli çalışıp sistemi yorcak iyice donma yapcak
FK5896 Üye genellikle virüs programı yükledikten 2 3 gün sonra telefon yavaşlıyor ve format istiyor....
Silinen Üye 2454346 Kapalı Hesap Konu Sahibi AHKE' Alıntı: donmalar eger çok uygulama yuklediysen olur.cok uygulama varsa uygulama sil biraz Genişletmek için tıkla ... zaten yeterınce oyun siliyorum yukledıgım oyunlar nova 3 gibi değil küçük oyunlar yukluyorum - - - Eklendi - - - FK5896' Alıntı: genellikle virüs programı yükledikten 2 3 gün sonra telefon yavaşlıyor ve format istiyor.... Genişletmek için tıkla ... tableti kullandıktan beri 2.3 kere formatladım
AHKE' Alıntı: donmalar eger çok uygulama yuklediysen olur.cok uygulama varsa uygulama sil biraz Genişletmek için tıkla ... zaten yeterınce oyun siliyorum yukledıgım oyunlar nova 3 gibi değil küçük oyunlar yukluyorum - - - Eklendi - - - FK5896' Alıntı: genellikle virüs programı yükledikten 2 3 gün sonra telefon yavaşlıyor ve format istiyor.... Genişletmek için tıkla ... tableti kullandıktan beri 2.3 kere formatladım