suyunsesi
Üye
1 sene sonra iPhone 4s 2. Elleri hala 1000 lira bandında gider yine, Lumia 920 ler 500-600 lere kadar iner. 925, 909 yeni 4 çekirdekli Lumia derken
Gerçekçi olursak
bak ben telefonları yaptığı işleri karşılaştırmadım. sadece fiyat olarak 4s , s3 den l920den baya önde aklı mantığı olan adam 4s gibi dakikasında satılan cihazı takas etmezCan kardeşim bu resimlere bakınca sadece rakamları görüyorumİnsanlarımızın oralara yerleştirdiği rakamlar. Tanımadıkları ICQ yerine yanındaki kişilerde gördükleri MSN yi tercih etmeleri misali. Ben yıllarca ICQ kullanmış biri olarak MSN nin ne kadar geri kaldığını uzun dönemler biliyorum. Olay bence sadece marka ve isim. Bazı gördüksüz denilen (üzerlerine buradaki arkadaşlar alınmasın) amele takımına soruyorum Abi ayfon ayfon alıcam diyor. Adamın maaşına bakıyorsun ekmeğini zor kazanıyor. Lumia diyorsun. O ne diyor en iyi ayfondur. Demem o ki, hangi telefon daha çok bilinir olmuş, marka olmuş veya o çevrede moda olmuşsa insanlarda onun fiyatını arttırıveriyor.
E tabiki. Akıllı telefonları bilerek satın alan, kullanmasını bilerek kullanabilen kişiler zaten ülkemizde sayıca az. Adam gösteriş için iphone alıyor. Sadece elinde tutsun yeter. Canlı canlı çok kez şahit oldum.bak ben telefonları yaptığı işleri karşılaştırmadım. sadece fiyat olarak 4s , s3 den l920den baya önde aklı mantığı olan adam 4s gibi dakikasında satılan cihazı takas etmez
aynen öyle bu yüzden ne sıfırı ne 2.eli ucuzluyo.E tabiki. Akıllı telefonları bilerek satın alan, kullanmasını bilerek kullanabilen kişiler zaten ülkemizde sayıca az. Adam gösteriş için iphone alıyor. Sadece elinde tutsun yeter. Canlı canlı çok kez şahit oldum.. Patronlarım başta geliyor Tüm ayarlarını bana yaptırtıyorlar, birtek mesajlara ve resimlere bakmasını öğretebildim :P
Arkadaşlar böyle bir kıyaslama yı hayatımda ilk defa duydum. Hiç Lumia 620 ile iPhone 4S bir olur mu? iPhone 4S, Lumia 920'den bile iyidir.
ama o senin zevkin gerçek dünyaya döndük mü kimse kimseyle zevk için daha pahalı bişeyi değişmezHerkes farklı noktadan bakıyor ama ben ikinci eli daha yüksek fiyatlı diye dah akotı telefon almam.4S ile Lumia 920 yi asla değişmem iphone 5 lede değişmem.920 yi değişeceğim tek telefon Nokia World de tanıtılacak yemi lUmia
sen git yurtiçi 4s le takas et bakalımOoh suyundan da koyun ne muhabbetler dönmüş yok 4s 920den iyiymiş de 920 bitikmiş de. Arkadaşlar tek cevap var vereceğimiz; yav hee he.
konuya yanlış bakıyosun kimse l920 nin iyi veya kötü olduğunu söylemedi i4s daha iyi para eder ve ciddi şekilde farklaİsterse kralı olsun. 5 dersen orada bir durulur da 4s olmaz, ios 7de bile şüpheler var bakalım olacak mı akıcı vs diye.
konuya yanlış bakıyosun kimse l920 nin iyi veya kötü olduğunu söylemedi i4s daha iyi para eder ve ciddi şekilde farkla
bunun sebebini sen de ben de gayet iyi biliyoruz değil mi ? İNSANLARDAKİ, OZELLİKLE TÜRKİYE'DEKİ İNSANLARIN MAL-MÜLK-MARKA İLE HAVA ATMAYA ÇALIŞMALARI. Başka bir sebebi yok mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?