Fahrettin.Onay
Üye
Aynen bende cevaplamıyorumDiaBLoS™;3474352' Alıntı:Öncelikle Allah korusun diyelim . Ağzından yel alsın len . Bu nasıl bir düşünce ...
Sıyırttın mı sen ?
Tüylerim diken diken oldu . Ben cevaplamıyorum .
napiyim dostum ruhum boyle
uuuuu guzel cevap
aslinda bu konuyu uzatirdim da mesaj kalabaligi yapmak istemiyorum. Yalnizliktan bir yardirirdim gerisi allah kerim
Allah korusun, benim anlayamadığım, deprem olunca cebimde niye para olmuyor, hadi o gün yok diyelim, yorgun geldiğim 'işim' de mi yok? sevdiklerim yoksa -Allah korusun, onların acılarını bana göstermesin- param olsa da pek de bi anlamı olmaz, ha şu da var yaşamak için ne yapcam, ee o ülkenin yok mu yetkilileri, pıhhh
O aciyi yasamis birinin psikolojisini dusun bide, yasamak icin bir sebep bulamaz. Etrafinda kimse yok, o ruh hali insani delirtir. Devlet diyosun da, devlet o insanlari diriltcek mi ? En fazla yapacagi bir cadir ve yemek, daha ne yapabilir ?Allah korusun, benim anlayamadığım, deprem olunca cebimde niye para olmuyor, hadi o gün yok diyelim, yorgun geldiğim 'işim' de mi yok? sevdiklerim yoksa -Allah korusun, onların acılarını bana göstermesin- param olsa da pek de bi anlamı olmaz, ha şu da var yaşamak için ne yapcam, ee o ülkenin yok mu yetkilileri, pıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?