bir soru (anket)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
bir soru (anket)
arkadaşlar herkes fikrini yazabilir mi kafamda bi düşünce var -online destek hizmeti- forumda ihtiyaç olarak görünüyor mu

farukbekl

farukbekl

Üye
online destek derken..
mesela.. team viever ile yardım gibi mi..

BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
olabilir

- - - Eklendi - - -

telefonla destek olabilir

farukbekl

farukbekl

Üye
olabilir

- - - Eklendi - - -

telefonla destek olabilir

o zaman bir anket daha yap.. farukbekl arkadaşımızın kimlere faydası dokundu diye..
şaka bir yana bu tür şeler güzel olur.. yapılmalı ve devam edilmeli..

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
online derken zaten forumda sorulan sorulara çözüm bulunuyor yani demek istediğim burada sorulan soruları herkes görüyor ve bilgisi olan yardımcı oluyor... senin bu kadar problem ve soru hakkında yeterli bilgin varmı :hmmm
yoksa ekip olarakmi çalışmayı düşünüyorsun

BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
ekip daha iyi olur diye düşündüm

hidayet02

hidayet02

Üye
Gerek Yok Bence Normalde Sorulan Her Soruya 10 Dk İçinde Cevap Geliyor. Ama Bu Benim Düşüncem:) Belkide Bir Siztem Kurarsınız 10 Dk'da Değilde 3 Dk'da Sorulan Sorular Cevaplanır. Kim Bilir:D

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Şöyle kullanışlı güzel bir maxicep uygulaması yazılsa ne güzel olacak yaw :)

ANIL

ANIL

Admin
teamviewer üzerinden yardım etmek daha mantıklı hem sen görüyorsun hemde karşındaki.

aliosman166

aliosman166

Üye
Evet mantıklı.. Bir bölüm açılacak sitede herkes istedği yardım konusunu yazacak sonra o konuda bilgi sahibi birisi sorunu olan kişiyle msn üzerinden konuşacak ve teamwiever ile bilgisayarına bağlanıp hem sorunu çözecek hem de o kişiye öğretmiş olacak bazı şeyleri..
Yetkililer bu konuyu bi gözden geçirin
:oke:

BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
Yetkililerin görmesi yeterli değil bunun için öncelikle mütevazı kadro lazım emeğini esirgemeyen en önemliside sürekli online olan bilgili tecrübeli kişiler lazım tabi sorumluluk almak isteyecek.. Diyelim karşısında soru soran kişi bi an panikle yanlış bir işlem yaptı ve telefona zarar verdi bu durumda sorumlu tutulmayacak kişiler olmalı küçük şeyler değil bunlar imkansız değil ama hiç kolay değil

adanalı1

adanalı1

Üye
Aynen aynen :D . kadro içinde sonuna kadar gönulluyum :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben de bir ekip kurulmasından yanayım... Hem benim sorunumda ben çözüm bulabilecem rahatça hem de bilgilerimi rahatça millete aktarabilecem... Sonuna kadar destekliyorumm...

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Her ne kadar gönüllü bir takım toplansa bile bu site adı geçtiği ve geçeceği için böyle birşeyin söz konusu olabileceğini zannetmiyorum :) Sonuçta Suistimal etmekte var. Yasal yaptırım var. Mesela Cihaza Flash atılacak Teamviewer'dan Programa binder ile keylogger rahatça gömülüp Karşı tarafa Upload yapılıp çalıştırılabilir ya da NetCat üzerinden açık bir arka kapı bırakılabilir vs.. uzar gider. Sonuçta Yardım edilecek kişinin bilmediği türden şeyler...

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Evet o konuda haklısın bence pim yolu ile veya video çekip gorumda konuya koymak daha mantıklı...

adanalı1

adanalı1

Üye
Her ne kadar gönüllü bir takım toplansa bile bu site adı geçtiği ve geçeceği için böyle birşeyin söz konusu olabileceğini zannetmiyorum :) Sonuçta Suistimal etmekte var. Yasal yaptırım var. Mesela Cihaza Flash atılacak Teamviewer'dan Programa binder ile keylogger rahatça gömülüp Karşı tarafa Upload yapılıp çalıştırılabilir ya da NetCat üzerinden açık bir arka kapı bırakılabilir vs.. uzar gider. Sonuçta Yardım edilecek kişinin bilmediği türden şeyler...

Baştan dedıgımız gıbı . bir grup kurulacak. modaratörler gibi . bu gruptakı kısılerde elını kolunu sallayan 2 3 sey bılıyorum deyıp görevı ustlenecekler olmayacak tabı . bu ısı yaparım . referansım budur . şu kadardır maxıcepteyım . keylogger le netcat le işim olmaz . amacım yardım . diyebılecek ınsanlar olmalı . herşey acık zaten . gruba katılacak arkadaslar ıcın sıtede arastırma yapılır . forumda yararlı yararsız oldugu tespıt edılır . ondan sonra bu ıse baslanır bence . çok gelıstırıcı bırsey benım gorusum . çunku burada cıhazına yazılım atmaya calısıpta cıhazı cokerten cop eden arkadaslarıda dusunmek lazım . yardım ıyıdır bence . . ve bu arada teamviewer den bu ısı yapabılecek arkadaslar herseyın onlemını alacaktır . merak etme kardesım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt