bir soru adli tip üzerine : )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ck olmadi murat.d

yunus4554

yunus4554

Üye
Öldürüp atmışlar kesin sorunun cevabı budur

lolaman

lolaman

Üye
Ben bu hikayeyi biliyorum.Bir adam varmış ölmüş.

zaza

zaza

Üye
Cesedi göster bak nasıl buluyorum. :D

maxirabit

maxirabit

Üye

cay icerken evet :ehe
nobette gece kahvalti yapiyoduk bizim doktorlarla ekip ortam iyi falan derken.konu buraya geldi
cesetler :ehe hastanede baska ne konusulurki .d

Zaten hastanede şu vardır,toplaşıp bir araya gelindiğinde,genelde bu olay ya kantinde yada topluca çay fondip yaparken akıllarına bir beyin fırtınası gelir:D Hasta kontrolde,ameliyat vs vs o anda hep işine konsantredirler ama arada hep birlikte oldular mı tabi buna ek olarakta çay olur:D Toplaşıp,kafa kafaya verip aklına hiç gelmeyecek olaylar orda konuşulur,hastayla ilgilenirken önceden kafada yazar çizer ama oraya saklar:D Doktor arkadaşlarım vardı,katin zamanında denk gelirdim yada odada kızlı/erkekli toplanıp beyin fırtınası yaratacakları tutardı o ara öyle bir piskoljiye sahip olunca,bende aradan fırlayıp "tiner mi çektiniz"diyesim tutuyordu:D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
MrTech

MrTech

Üye
la noli burda :ehe

• Beğen
semihguney

semihguney

Üye
normal bir insan vücudu bir oda odunu bir araya getirip insani icine atsalar yanar hasar görûr ama kül olacak derecede yanmaz'
demişsin , demekki kendi kendini yakamaz çünkü ceset kül olmuş durumda ateşi birileri tarafından sürekli arttırılması sağlanmalı . Birisi planlı şekilde yakmış ?

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
aslında kandırdım sizi :ehe
baska fıkrı olan cıkcakmı dıye
isa bılmıstı :ehe
yanı normalde kendı yandıysa dumanı solumaktan hem akcıgerlerı hemde trakeasından anlasılır
dıger turlu öldürülüp yakıldıysa hastanın akcıgerı
ve trakeası tertemızdır

:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt