Bir saniye bakarmısınz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bir saniye bakarmısınz?
Arkadaşlar neden nokia symbian 3 te oyunlar ve uygulamalar bukadar az neden yeni hd oyunlar gelmiyor arkadaşımda android var nokia aldıgıma bin bir pişman oldum.

ve arkadaşlar fp1 güncellemesi 1 nesil cihazlarada gelecekmi ?

yada artık güncelleme gelecekmi yok gelmeyecekmi?

teşekkürederim

hizan

Üye

fp1 yazılımı yolda her an gelebilir.

diğer sorunların için bir şey diyemem.

Tepkiler: polat_karaduman

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşım bu konular forumda defalarca açıldı. Symbian 2016 ya kadar kullanıcalak bi sistem sonra yok olacak yavaş yavaş o yüzden oyun uygulama pek çıkmıyor. 1.nesil cihazlara da güncelleme gelecek resmi olarak açıklandı

andriod le symbian ı karıştırma androidi bi çok marka kullanıyo ama symbianı sadece nokia kullanıyo bu yüzden az çıkıyo oyun vs.

---------- Eklendi @ 15:55:01 ---------- Yazıldı @ 15:53:39 ----------

1,nesil c7,n8,c6 01,500 vs yanı yaklasık birbuçuk yıl önce çikan telefonlar genellikle

Konu Sahibi

Pikkaccu

Üye

Konu Sahibi
bu telefonu aldigim icin cok pismanim verdigim paraya aciyorum arkadasim android al dedi.ALMADIM NOKIA YA ALDIK O KADAR COK SEVIYORDUMKI NOKIA YI HEP SAVUNURDUM AMA BU AKILLI TELEFONUNDAN SONRA NEFRET EDER OLDUM.

KASMA DESEN BUNDA
KENDINE RESET ATAR
ISTEDIGIM VIDEOYU IZLEYEMEM
DONAR KALIR
UYGULAMA VS COK AZ

Bunların hiçbiri olmasın,ama Nokia olsun dersen ülkemize gelince Lumia serisine bakmanı öneririm.

doctorrr

Üye
türk insanı sabredemez heme gider elini atar yine htc samsung a...

SheFy

Üye
Nokia kadar Symbian^3 kullanıcıları da suçlu çıkan oyunları satın almazlarsa dolayısıyla oyunda çıkmaz hep download edip telefona yüklersin. Oyun şirketleri satamadigi oyunları nden yeni oyunlar çıkarsın ki

peki Lumia nin ne farki var symbiandab?

WP7 kullanıyor.En büyük +'sı bu.
[h=3] [/h][h=3] [/h]Her gün yeni uygulamalar çıkıyor ve çıkacak da.Ayrıca sistem olarak da çok hızlı;
[h=3] [/h]

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumiada WP var ve harika.. Youtubedan videolarını izle bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...