Bir saniye bakarmısınz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Bir saniye bakarmısınz?
Arkadaşlar neden nokia symbian 3 te oyunlar ve uygulamalar bukadar az neden yeni hd oyunlar gelmiyor arkadaşımda android var nokia aldıgıma bin bir pişman oldum.

ve arkadaşlar fp1 güncellemesi 1 nesil cihazlarada gelecekmi ?

yada artık güncelleme gelecekmi yok gelmeyecekmi?

teşekkürederim

hizan

hizan

Üye
Arkadaşlar neden nokia symbian 3 te oyunlar ve uygulamalar bukadar az neden yeni hd oyunlar gelmiyor arkadaşımda android var nokia aldıgıma bin bir pişman oldum.

ve arkadaşlar fp1 güncellemesi 1 nesil cihazlarada gelecekmi ?

yada artık güncelleme gelecekmi yok gelmeyecekmi?

teşekkürederim

fp1 yazılımı yolda her an gelebilir.

diğer sorunların için bir şey diyemem.

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşım bu konular forumda defalarca açıldı. Symbian 2016 ya kadar kullanıcalak bi sistem sonra yok olacak yavaş yavaş o yüzden oyun uygulama pek çıkmıyor. 1.nesil cihazlara da güncelleme gelecek resmi olarak açıklandı

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim

larten123

larten123

Üye
aymbian yok olunca ne olacak

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
1.nesil ne dmk? :)

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
andriod le symbian ı karıştırma androidi bi çok marka kullanıyo ama symbianı sadece nokia kullanıyo bu yüzden az çıkıyo oyun vs.

---------- Eklendi @ 15:55:01 ---------- Yazıldı @ 15:53:39 ----------

1,nesil c7,n8,c6 01,500 vs yanı yaklasık birbuçuk yıl önce çikan telefonlar genellikle

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
andriod le symbian ı karıştırma androidi bi çok marka kullanıyo ama symbianı sadece nokia kullanıyo bu yüzden az çıkıyo oyun vs

öyle diyorsunda karşed iphonun işletim sistemi ios degilmi ios u sadece iphon kullanmıyormu iphonede cok uygulama oyun var?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
andriod le symbian ı karıştırma androidi bi çok marka kullanıyo ama symbianı sadece nokia kullanıyo bu yüzden az çıkıyo oyun vs.

---------- Eklendi @ 15:55:01 ---------- Yazıldı @ 15:53:39 ----------

1,nesil c7,n8,c6 01,500 vs yanı yaklasık birbuçuk yıl önce çikan telefonlar genellikle

:tşk:

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonu aldigim icin cok pismanim verdigim paraya aciyorum arkadasim android al dedi.ALMADIM NOKIA YA ALDIK O KADAR COK SEVIYORDUMKI NOKIA YI HEP SAVUNURDUM AMA BU AKILLI TELEFONUNDAN SONRA NEFRET EDER OLDUM.

KASMA DESEN BUNDA
KENDINE RESET ATAR
ISTEDIGIM VIDEOYU IZLEYEMEM
DONAR KALIR
UYGULAMA VS COK AZ

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bu telefonu aldigim icin cok pismanim verdigim paraya aciyorum arkadasim android al dedi.ALMADIM NOKIA YA ALDIK O KADAR COK SEVIYORDUMKI NOKIA YI HEP SAVUNURDUM AMA BU AKILLI TELEFONUNDAN SONRA NEFRET EDER OLDUM.

KASMA DESEN BUNDA
KENDINE RESET ATAR
ISTEDIGIM VIDEOYU IZLEYEMEM
DONAR KALIR
UYGULAMA VS COK AZ

Bunların hiçbiri olmasın,ama Nokia olsun dersen ülkemize gelince Lumia serisine bakmanı öneririm.

doctorrr

doctorrr

Üye
türk insanı sabredemez heme gider elini atar yine htc samsung a...

SheFy

SheFy

Üye
Nokia kadar Symbian^3 kullanıcıları da suçlu çıkan oyunları satın almazlarsa dolayısıyla oyunda çıkmaz hep download edip telefona yüklersin. Oyun şirketleri satamadigi oyunları nden yeni oyunlar çıkarsın ki

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
peki Lumia nin ne farki var symbiandab?

WP7 kullanıyor.En büyük +'sı bu.
[h=3] [/h][h=3] [/h]Her gün yeni uygulamalar çıkıyor ve çıkacak da.Ayrıca sistem olarak da çok hızlı;
[h=3] [/h]

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumiada WP var ve harika.. Youtubedan videolarını izle bi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Evet aynen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt