Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir resmi tam ekran duvar kağıdı yapmak??
Sponsorlu Bağlantılar
efegei
Üye
Konu Sahibi
bir resmi tam ekran duvar kağıdı yapmak??
arkadaşlar nokia 5700 ım var.Telefon bildiğiniz gibi s60v3.Ben istediğim bir resmi duvar kağıdı yapınca resim tam ekran olmuyor.Resmi duvar kağıdında tam ekran yapabilceğim bir program var mı?
Tec/-/no
Üye
themeDIY diye bi program var onda tema yapıyorsun bi resmi tam ekran arkaplan yapabiliyorsun..
efegei
Üye
Konu Sahibi
Ama benim istediğim benm kendi istediğim bir temada herhangi bir resmi tam ekran duvar kağıdı yapabilmek..
toprakumit
Üye
Evet ya tema programından yaparsın yada telefonu değiştirirsin. Sende çok şey isteme
dracula_37
Üye
bendede aynı sorun var sorun değil ama neyse
sanki ben görünütyü tam erkan yapabilen bir program var diye duymuştum ama şuan bulamıyorum..
belki siz görmüşsünüzdür gören varsa eklleyebilirmi?
Sin'Dorei
Üye
Duvar kağıdı ile tema arasında fark var.Tema ekrana duvar kağıdı gibi geçmiyor.Temanın durumu ile duvar kağıdının durumu oldukça farklı.İsterseniz kendi resimlerinizle tema hazırlayabilirsiniz.Böylece kullanmış olduğunuz duvar kağıdı tema olduğundan ekrana tam ekran olarak geçer.