Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir program internetimi kullanıyor yardım !!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
naratapa
Üye
Konu Sahibi
Bir program internetimi kullanıyor yardım !!
Telefonumda bir program 1 günde paketimden 300 mb kullanmış şimdi wifiye geçtim tel hafızasını dolduruyor sürekli, bunu hangi programın kullandığını bulabilmem için bir program var mı ? Şimdiden teşekkürler
yaren_dede
Üye
internet bağlantısına tıkla açılan sayfada en altta neyin kullandığıni görebilirsin
KinG Tornado
Üye
Bağlantıdayken Ayarlar/Bağlantı/Bağlantı Yöneticisinde İnternete Girdiği Şeyler En Altta Yazar
naratapa
Üye
Konu Sahibi
şimdilik malum program kendini ele vermedi ama ikinize de teşekkürler aradığım buydu
KinG Tornado
Üye
naratapa
Üye
Konu Sahibi
Mesajlar ve whatsapp gözüküyo 80 90 kb/s yle whatsapp in indirebileceği bir şey olduğunu sanmıyorum, burdaki mesajlardan kasıt aynı zamanda e-posta mı ?
KinG Tornado
Üye
E-Posta Mesajlar Olarak Gözükür
naratapa
Üye
Konu Sahibi
Bilgisayardan mailbox ı temizlemiştim kalanlar da yüksek mb li mesajlardı. Sanırım tel onları güncelledi. Mümkün olabilir sanırım böyle bir şey, yanlış düşünmüyorum di mi?
KinG Tornado
Üye
Doğru İnternetten Fazla Yüksek Dosyalar Atarsan Günceller Ne Gelirse Çeker
naratapa
Üye
Konu Sahibi
Tamam sorun çözüldü kalan mailleri tamamen unutmuşum, onları da temizleyince telefon hafızası da açıldı zaten konu çözüldü teşekkürler