Bir Problemim Var Diyorsan Buna Bakmadan Karar Verme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Bir Problemim Var Diyorsan Buna Bakmadan Karar Verme
<div align="center">

</div>

RockFord Fosgate

Üye
OF off ıste gercekler bız hayal dunyasında yasıyoruz&#33;&#33;hatırlattıgın ıcın saol&#33;&#33;&#33;

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
kaybetmeden değeri anlaşılmıyor
moralim bozuldu yaff

researcher

Üye
Cok tesekkurler.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Mar 26 2006, 10&#58;12 PM) [post=304991]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
OF off ıste gercekler bız hayal dunyasında yasıyoruz&#33;&#33;hatırlattıgın ıcın saol&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

Aslında millet olarak çok duyarlıyız fakat unutuyoruz.Ara sıra hatırlamak iyi oluyor .Başka bir forumda gördüm birilerine hatırlatmam gerektiğini hissettim.

tofy

Üye
ayy evet çok doğru şükretmeyi halimize bilmek lazım

RockFord Fosgate

Üye
walla ıyı yaptın baba hatırlatmak en ıyısı ne kdr duyarlı olsakta unutuyoruz&#33;&#33;:(

barabelli

barabelli

Üye
bana maıl gelmıstı saol yınede ama cok kotu bı durum

a21a

a21a

Emekli Yönetici
çok anlamlı...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
&#304;nsan muhtaç olmu&#351; kuru so&#287;ana, bilmem a&#287;lasam m&#305;, a&#287;lamasam m&#305;...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Kardesim böyle bir konuya parmak bastıgın için sana teşekkür ederim,Yüce Allah bizlere herseyin en iyisini

en güzelini vermiş ama kıymetini bilmiyoruz,şükür etmeyi bilmiyoruz..Onlar yemek bulamazken biz yemek

ayırt ediyoruz,onlar giysi bulamazken biz marka arıyoruz onlarda bu dünyaya 1 kez geldi onlarda hayatı

doyasıya yasamak ister ama hayatta herşey istenilen gibi gitmiyor..

Bu yüzden Yüce Allaha Şükür Edelim,Bizlere verilen değeri,önemi anlayalım

iceboy

iceboy

Üye
Kotu oldum gene&#33; Cok anlamli bir mesaj. Turkiye&#39;de nasil oluyor bilmiyorum ama bu yerlere yardim gonderen kampanyalar vardir muhakkak. Bence her duyarli insan elinde, evinde ihtiyaci olmayan seyleri buraya gonderilmek uzere bagis olarak verebilirler.

Boyle kuruluslari birbirimize bildirmek ve bilgilendirmek gerekir ki yardimlasmayi arttirabilelim. Bilgisi olanlar paylasirlarsa cok iyi olur...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Mar 26 2006, 09&#58;40 PM) [post=305031]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kardesim böyle bir konuya parmak bastıgın için sana teşekkür ederim,Yüce Allah bizlere herseyin en iyisini

en güzelini vermiş ama kıymetini bilmiyoruz,şükür etmeyi bilmiyoruz..Onlar yemek bulamazken biz yemek

ayırt ediyoruz,onlar giysi bulamazken biz marka arıyoruz onlarda bu dünyaya 1 kez geldi onlarda hayatı

[/b][/quote]
aga cok ama cok dogru soyledin

insan illa bi yokluk cekecekki bole seylerin degerini anlasın

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Mar 26 2006, 09&#58;40 PM) [post=305031]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]
kanka solicek başka bişe bulamıyorum ve katılıorum

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
walla kotu oldum ya
tesekkuler icim ciz etti
kucaktaki cocuk

Sinem's

Üye
Ayy bi hoş oldum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt